ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατρόμητος - ΠΑΣ: Προβάδισμα για τους Ηπειρώτες με τον Ελευθεριάδη

Ο VAR ελέγχει με τις γραμμές το αν υπάρχει οφσάιντ στο γκολ με το οποίο άνοιξε ο ΠΑΣ Γιάννινα το σκορ επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι.
Ο έλεγχος VAR στη φάση του γκολ του Ελευθεριάδη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήγε προηγούμενος στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του αγώνα του με τον Ατρόμητο, με τον Ελευθεριάδη να σκοράρει για τους φιλοξενούμενους στο 37' και το γκολ να κατακυρώνεται μετά από έλεγχο της φάσης από το VAR (VIDEO).

Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται στο Περιστέρι σε ένα από τα πλέον σημαντικά ματς της 7ης αγωνιστικής στην Super League Interwetten και οι Ηπειρώτες πήραν κεφάλι στο σκορ με τη συμπλήρωση 37 λεπτών αγώνα, σε μία φάση που ελέγχθηκε από το VAR.

Μετά από πάσα του Σάλιακα στον Παμλίδη, αυτός έκανε το γύρισμα και η μπάλα έφτασε στα πόδια του Ελευθεριάδη και από εκεί στα δίχτυα, με τους φιλοξενούμενους να χρειάζονται πάντως μερικά λεπτά μέχρι να σιγουρέψουν το γκολ και να το πανηγυρίσουν.

Και αυτό γιατί ο διαιτητής περίμενε τον έλεγχο από το VAR για πιθανό οφσάιντ, με τον έλεγχο να δείχνει πως ο Παμλίδης καλυπτόταν από τον Γούτα όταν έκανε το γύρισμα στον Ελευθεριάδη και το 1-0 να είναι γεγονός υπέρ του ΠΑΣ στο Περιστέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ