STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-2: Διπλό με ανατροπή για τους Αγρινιώτες στο Περιστέρι

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-2: Διπλό με ανατροπή για τους Αγρινιώτες στο Περιστέρι
INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε 1-0 με τέρμα του Στρούγγη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Παναιτωλικός με τέρματα των δύο αλλαγών του Αναστασίου (Βέργος και Ζεστέν) έφτασε στην ανατροπή επικρατώντας 2-1 στο Περιστέρι. Το VAR ακύρωσε γκολ του Στρούγγη στο 95'.

Όλες τις συγκινήσεις τις κρατούσε για το τέλος ο αγώνας του Ατρομήτου με τον Παναιτωλικό. Τελικά, εκείνοι που χαμογέλασαν ήταν οι Αγρινιώτες αφού με τέρμα του Ζεστέν έφτασαν στην ανατροπή επικρατώντας 2-1.

Ο Ατρόμητος πλήρωσε την οπισθοχώρησή του στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και την απροσεξία του Τόμας ο οποίος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες σε πέντε λεπτά.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός έφτασε στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με τον Γιάννη Αναστασίου να βλέπει τις δύο αλλαγές του να φτάνουν στο γκολ.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ο Παναιτωλικός τις φάσεις, ο Ατρόμητος το γκολ

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο ματς και έφτανε με περισσότερες αξιώσεις στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ωστόσο ο Παναιτωλικός γρήγορα ισορρόπησε το ματς.

Οι παίκτες του Αναστασίου πιέζοντας ψηλά προσπαθούσαν να κλέψουν και να βγουν στην αντεπίθεση. Σε μία τέτοια περίπτωση θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ, όμως στο 18ο ο Καρέλης ήταν άστοχος όταν βρέθηκε απέναντι από τον Πίριτς.

Γενικότερα στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που απειλούσαν περισσότερο, αλλά οι τελικές τους επιλογές δεν ήταν εκείνες που θα έπρεπε.

Από την άλλη ο Ατρόμητος απειλούσε κυρίως με στατικές φάσεις από τα πόδια του Μουνίθ και από μία τέτοια βρήκαν το γκολ στο 44'. Ο Ισπανός εκτέλεσε το φάουλ, ο Ροντρίγκες έκανε άστοχη έξοδο με τον Στρούγγη να τον νικά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Οπισθοχώρησε ο Ατρόμητος, τον πλήγωσε ο Βέργος

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του Ατρομήτου έμοιαζαν δίχως λόγο να έχουν το νου τους στο πώς θα κρατήσουν αυτό το 1-0, παρά στο πώς θα φτάσουν σε ένα δεύτερο τέρμα.

Ο Παναιτωλικός το εκμεταλλεύτηκε αυτό, πήρε τα μέτρα που του έδωσαν οι γηπεδούχοι και έδειχνε ικανός να απειλήσει. Ο Αναστασίου βλέποντας την εικόνα του ματς αποφάσισε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του ρίχνοντας στο γήπεδο τους Βέργο και Ζεστέν.

Οι Αγρινιώτες έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης και τελικά το πέτυχαν με τον Βέργο. Ο Έλληνας επιθετικός μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων πήρε την κεφαλιά από κοντά και έκανε το 1-1 στο 74'.

Ο Ζεστέν εξαργύρωσε το δώρο του Τόμας, το VAR ακύρωσε το τέρμα του Στρούγγη

Αυτό το τέρμα έβαλε φωτιά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η οποία φούντωσε ακόμα περισσότερο όταν ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες μετά τη χαζή αποβολή του Τόμας.

Ο Μπεντινέλι μπήκε στο 61 και αποβλήθηκε στο 84 βλέποντας δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε πέντε λεπτά αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Ο Παναιτωλικός βγήκε μπροστά και με τη συμπλήρωση 90 λεπτών παιχνιδιού έφτασε στο γκολ με τον Ζεστέν. Η άμυνα των γηπεδούχων αδράνησε ξανά σε στατική φάση και ο επιθετικός της ομάδας του Αγρινίου με προβολή έκανε το 1-2.

Στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων τα είχαμε σχεδόν όλα. Ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά σε τρίτο γκολ με τον Πίριτς να κρατά το 1-2, ενώ στο πέμπτο λεπτό ο Στρούγγης εκμεταλλεύτηκε νέα λανθασμένη έξοδο του Ροντρίγκες κάνοντας το 2-2.

Ωστόσο, το τέρμα του δεν μέτρησε αφού μετά την εξέταση του VAR φάνηκε ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ