ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος - Νότιγχαμ 3-2: Φιλική νίκη με ανατροπή για τους Περιστεριώτες, ασίστ ο Σκάρπα

Οι παίκτες του Ατρομήτου πανηγυρίζουν γκολ που πέτυχαν στη Super League
Οι παίκτες του Ατρομήτου πανηγυρίζουν γκολ που πέτυχαν στη Super League INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος νίκησε τη Νότιγχαμ 3-2 με ανατροπή σε παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών και μάλιστα με ανατροπή στο δεύτερο μέρος. Ασίστ ο Γκουστάβο Σκάρπα για τους "reds".

Ο Ατρόμητος αναμετρήθηκε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, με τους Περιστεριώτες να επικρατούν 3-2 και μάλιστα με ανατροπή.

Οι παίκτες του Στιβ Κούπερ προηγήθηκαν στο τέταρτο λεπτό. Ο Σκάρπα εκτέλεσε απευθείας ένα κόρνερ και με παρέμβαση αμυνόμενου του Ατρομήτου, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Ατρόμητος απάντησε με τον Αντρέας Κούεν με ωραίο τελείωμα στο 12', όμως ο Γκουστάβο Σκάρπα μοίρασε ασίστ στο 21' για το δεύτερο γκολ της Νότιγχαμ με τον Γέιτς.

Στο δεύτερο μέρος η Νότιγχαμ είχε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ, ωστόσο ο Ατρόμητος έφερε τούμπα το ματς και επικράτησε στο τέλος. Ο Τζοβάρας έφερε το παιχνίδι στα 73' και ο Κωτσόπουλος ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 86'

Να σημειωθεί ότι για τον Ατρόμητο ο Κυβρακίδης αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για την κατάστασή του.

Για τον Ατρόμητο αγωνίστηκαν οι Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (58' Πομόνης), Χατζηισαΐας (78' Κωτσόπουλος), Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ (60' Αθανασίου), Γκονθάλεθ (75' Έρλινγκμαρκ), Μουνίθ (58' Φριντζόνσον), Κούεν (70' Οικονομίδης), Ροτάριου (60' Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (60' Τζαβίδας), Ρομπάιγ (70' Τζοβάρας)

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ