ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Μέσα ο Αγκιμπού Καμαρά για το ματς με την ΑΕΚ

Ατρόμητος: Μέσα ο Αγκιμπού Καμαρά για το ματς με την ΑΕΚ
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Ο Κρις Κόουλμαν πήρε μαζί του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ τον Αγκιμπού Καμαρά, ενώ εκτός έμεινε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. Ο Μάρκο Μάριτς συνεχίζει την καριέρα του στη Ζρίνσκι Μόσταρ.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ (05/02, 17:30, NOVA Sports Prime και Live SPORT24). Ο Κρις Κόουλμαν πήρε μαζί του και τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος αποκτήθηκε στο φινάλε του μεταγραφικού παζαριού, με δανεισμό από τον Ολυμπιακό., αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Γιαννιώτης, Σάλτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Καμαρά, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Στη Ζρίνσκι Μόσταρ ο Μάριτς

Ο Μάρκο Μάριτς δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Κρις Κόουλμαν και προτιμήθηκε να αποχωρήσει από την ομάδα του Περιστερίου. Έτσι ο 27χρονος Κροάτης κίπερ συνεχίζει την καριέρα του στη Ζρίνσκι Μόσταρ με ελεύθερη μεταγραφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μάρκο Μάριτς, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ζρίνσκι Μόσταρ.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και αγωνίστηκε με το «Αστέρι» συνολικά τρεις φορές, όλες για το πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ