ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Ισοπαλία 1-1 με Σαραγόσα στο φινάλε της προετοιμασίας στην Ισπανία

Ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας με τη φανέλα του Ατρομήτου
Ο Δημήτρης Χατζηϊσαΐας με τη φανέλα του Ατρομήτου EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος απέσπασε ισοπαλία στο τέλος της φιλικής αναμέτρηση με τη Σαραγόσα, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο την προετοιμασία του στην Ισπανία.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε με ισοπαλία 1-1 στο φιλικό κόντρα στη Σαραγόσα την παρουσία του στην Ισπανία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του.

Το γκολ του Γιάννη Οικονομίδη στα τελευταία λεπτά του αγώνα της Μούρθια απέτρεψε την 5η διαδοχική ήττα των Περιστεριωτών.

Είχαν προηγηθεί οι ήττες κόντρα σε Έλτσε (1-6), Βαλένθια (0-3), Χετάφε (0-3) και Λεβάντε (1-2) τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Οι Περιστεριώτες μπήκαν δυνατά στο γήπεδο, πίεσαν και εξώθησαν τους Ισπανούς σε λάθη, τα οποία όμως δεν αξιοποίησαν. Αντιθέτως, δέχθηκαν γκολ από τον νεοαποκτηθέντα της Σαραγόσα, Φραν Γκάμεθ, στο 39', ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 2ο μέρος ο Ατρόμητος χρειάστηκε να παίξει ορισμένα λεπτά χωρίς... προπονητή, αφού αποβλήθηκε ο Άνχελ Λόπεθ για διαμαρτυρία. Σε συνδυασμό με τις αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε και στο 87' ο Οικονομίδης βρήκε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1.

Η σύνθεση του Ατρόμητου: Πίριτς, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Βασιλαντωνόπουλος, Αθανασίου, Σάλομον, Νάτσος, Καρτάλης, Πισάνο, Κλωναρίδης, Κουλούρης

Αγωνίστηκαν και οι Καστεγιάνο, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Οικονομίδης, Τριμμάτης, Κωτσόπουλος, Μπουλάρι

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ