ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Χωρίς Κυριάκο Παπαδόπουλο και Καρτάλη κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με τη φανέλα του Ατρομήτου
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με τη φανέλα του Ατρομήτου PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρομήτου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Αλέξανδρος Καρτάλης, οι οποίοι κρίθηκαν ανέτοιμοι.

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή (17/10) αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (20:30 COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για την έκτη αγωνιστική της Super League Interwetten, με τον Γιώργο Παράσχο να ανακοινώνει τους 21 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος προπονήθηκε και σήμερα κανονικά, ωστόσο, προτιμήθηκε να μείνει εκτός επιλογών, έχοντας μόλις δύο προπονήσεις μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί με την αποστολή της Εθνικής ομάδας.

Εκτός έμεινε και ο Αλέξανδρος Καρτάλης, καθώς από ένα χτύπημα στις τελευταίες προπονήσεις έχει υποστεί μία κάκωση και κρίθηκε ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Πίριτς, Μανδάς, Γιαννιώτης, Γκαλβάο, Βασιλαντωνόπουλος, Στρουγκής, Χατζησαΐας, Μαυρομάτης, Κυβρακίδης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Ντένιτς, Νάτσος, Σάλομον, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Πισάνο, Σπριντόνοβιτς, Κουλούρης, Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ