STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Αστέρας 1-1: Όρθιοι οι Αρκάδες στο Περιστέρι και διεύρυναν το αήττητο σερί

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Αστέρα για το Κύπελλο Ελλάδας.
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Αστέρα EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (1-1) και με αυτό το αποτέλεσμα παρέμεινε αήττητος στη Super League Interwetten για 10η σερί αγωνιστική

Ο Αστέρας έμεινε όρθιος στο Περιστέρι, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο. Οι Αρκάδες με αυτό το αποτέλεσμα παρέμειναν για 10η σερί αγωνιστική αήττητοι στην Super League Interwetten.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Μανούσος στο 19ο λεπτό του παιχνιδιού, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 77ο λεπτό με τον Αλί Μπαμπά.

O Αστέρας, που έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στα playoffs, έφτασε τους 42 πόντους. Από την άλλη, ο Ατρόμητος είναι στην 8η θέση με 27 βαθμούς.

ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕ ΜΑΝΟΥΣΟ

Ο Ατρόμητος κατάφερε να ανοίξει το σκορ σχετικά νωρίς στην αναμέτρηση. Ο Μουνίθ εκτέλεσε ένα κόρνερ από τα δεξιά, ο Μανούσος σηκώθηκε να πάρει την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Στη συνέχεια οι Περιστεριώτες οπισθοχώρησαν καλύπτοντας σωστά τους χώρους. Ο Αστέρας είχε την κυκλοφορία της μπάλας, η οποία έφτασε και κάποια στιγμή στο 60%, αλλά δυσκολευόταν να απειλήσει.

ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Όσο κυλούσαν τα λεπτά, ολοένα και ανέβαινε στο γήπεδο ο Αστέρας προσπαθώντας να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του Ατρομήτου. Οι Αρκάδες απειλούσαν κυρίως με τον Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος είχε μία καλή ευκαιρία με άστοχο σουτ στο 40ο λεπτό.

Οι Περιστεριώτες στο φινάλε παραλίγο να πάρουν μεγαλύτερο προβάδισμα. Ο Αγκάγιεβ με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε καθώς βρισκόταν εκτεθειμένος όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας, κάτι που επικυρώθηκε και από το VAR.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΜΕ ΑΛΙ ΜΠΑΜΠΑ Η ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα. Κρατούσε και κυκλοφορούσε την μπάλα ψάχνοντας τρόπο να γίνει απειλητικός απέναντι στην εστία του Ατρομήτου. Οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου παρέμεναν πίσω καλύπτοντας τους χώρους.

Ο Αστέρας απείλησε με τον Ρεγκίς στο 52ο λεπτό, όταν το σουτ του σταμάτησε στα σώματα. Όσο κυλούσαν τα λεπτά, τόσο ο ρυθμός έπεφτε, γεγονός που εξυπηρετούσε τον Ατρόμητο.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Ωστόσο, η ομάδα του Ράσταβατς βρήκε απάντηση με μία αλλαγή και με μία στημένη μπαλιά στο 77ο λεπτό. Ο Άλβαρες γέμισε στην περιοχή με εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά. Ο Κωτσόπουλος έβαλε το κεφάλι του, η μπάλα στρώθηκε στον Αλί Μπαμπά που από τα δεξιά της περιοχής σκόραρε.

Μετά την ισοφάριση του Αστέρα, ο Ατρόμητος πήρε ξανά μέτρα στο γήπεδο και επιχείρησε κάποιες προσπάθειες με τον Χριστοδουλόπουλο. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, όταν στο 90+1' ο Ιγκλέσιας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο, το 1-1 παρέμεινε έως το φινάλε.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ