ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Αρνήθηκε πρόταση ελβετικής ομάδας για τον Τζαβίδα

Ο Μάριος Τζαβίδας
Ο Μάριος Τζαβίδας EUROKINISSI SPORTS

Προσφορά 400.000 ευρώ από ομάδα της Ελβετίας έφτασε προ ημερών στον Ατρόμητο για τον 18χρονο επιθετικό Μάριο Τζαβίδα, η απάντηση όμως των Περιστεριώτων ήταν κατηγορηματικά αρνητική και έκδηλη της πίστης που υπάρχει στον διεθνή με τη Νέων φορ.

Την ώρα που ο Ατρόμητος περιμένει προτάσεις για τον Ευθύμη Κουλούρη, θέτοντας τον πήχη των προσδοκιών του σε επταψήφιο ποσό (και υπάρχουν βάσιμες εκτιμήσεις πως αυτή η εκτίμηση θα αποδειχτεί ρεαλιστική), η πρώτη πρόταση που έφτασε στους Περιστεριώτες αφορούσε τον νεαρότερο επιθετικό του ρόστερ, τον 18χρονο Μάριο Τζαβίδα.

Ομάδα λοιπόν από την Ελβετία προ ημερών κατέθεσε πρόταση 400.000 ευρώ στον Ατρόμητο για τον Τζαβίδα, προσφέροντας μάλιστα και ποσοστό μεταπώλησης, ωστόσο η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική. Για την ακρίβεια κατηγορηματικά αρνητική, αφού ξεκαθαρίστηκε σαφώς πως ο διεθνής με την εθνική νέων επιθετικός αποτελεί ποδοσφαιριστή στον οποίο θέλουν να επενδύσουν στο Περιστέρι.

Τον πιστεύουν άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα, συμπεριλαμβανομένου εννοείται και του Κρις Κόουλμαν, με τον χρόνο συμμετοχής του και τη θέση του στο rotation να είναι εξ αυτού δεδομένο πως θα μεγαλώσει την επόμενη σεζόν (ανεξαρτήτως αν πωληθεί ο Κουλούρης, πόσο μάλλον αν τελικά αυτό συμβεί).

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ