STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Άρης 2-2: Όρθιοι στο Περιστέρι με 10 παίκτες οι κίτρινοι

Ο Σάσα στον αγώνα του Ατρόμητου με τον Άρη στο Περιστέρι
Ο Σάσα στον αγώνα του Ατρόμητου με τον Άρη στο Περιστέρι EUROKINISSI

Ο Άρης έμεινε πίσω στο σκορ από τα γκολ των Μανούσου, Μουνίθ, με δέκα παίκτες από το 35' (αποβολή Ροζ), αλλά έφυγε με το βαθμό (2-2) από το Περιστέρι χάρη στους Κάτσε, Σάσα και παρέμεινε αήττητος εκτός έδρας. (VIDEOS)

Ο Ατρόμητος υποδέχτηκε τον Άρη στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Super League Interwetten και άνοιξε το σκορ με τον Μανούσο να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, φάση στην οποία αποβλήθηκε ο Ροζ. Διεύρυνε το προβάδισμά του σε 2-0 με τον Μουνίθ στο 51', αλλά οι κίτρινοι μείωσαν με τον Κάτσε στο 61' και τον έφυγαν με το βαθμό (2-2) χάρη στο γκολ του Σάσα στο 81', παραμένοντας αήττητοι εκτός έδρας.

ΤΟ ΔΙΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ

Το ματς ήταν σχετικά ισορροπημένο στο πρώτο μισάωρο με ελάχιστες ευκαιρίες, τις δύο ομάδες συγκρατημένες να μη ρισκάρουν ιδιαίτερα.

Ό,τι καλό για τους φιλοξενούμενους περνούσα από τα πόδια των Μπερτόγλιο και Γκαρσία, αντίθετα ο Μανούσος ήταν αναγκασμένος να δίνει μάχες με τους Δεληζήση και Ροζ.

Σε ένα δίλεπτο άλλαξε η ισορροπία τόσο στο σκορ, όσο και στον αριθμό παικτών των δύο ομάδων. Ο Ροζ έκανε το χέρι, ο Άγγελος Ευαγγέλου σφύριξε το πέναλτι και ο Γάλλος αμυντικός του Άρη - έχων ήδη μία κίτρινη - αποβλήθηκε.

Ο Μανούσος εκτέλεσε, ήταν εύστοχος και νικώντας τον Σιαμπάνη άνοιξε το σκορ. Μάλιστα ξέσπασε σε δάκρυα, αφιερώνοντας το γκολ στη μητέρα του.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ

Ο ΜΟΥΝΙΘ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον Ατρόμητο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Στο 51ο λεπτό ο Χουάν Μουνίθ διεύρυνε το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Ο Γκάλο έβγαλε με κεφαλιά δεξιά για τον Ισπανό, αυτός συνέκλινε, κέρδισε την κόντρα από τον Δεληζήση και με εξαιρετικό σουτ με το αριστερό - σε μια δύσκολη ενέργεια όπως μπορείτε να διαπιστώσετε πιο πάνω και από το στατιστικό της Opta - νίκησε τον Σιαμπάνη.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Ο ΑΡΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕ - ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ

Ο Άρης ήταν με την πλάτη στον τοίχο, αλλά δεν τα παράτησε. Πρωτίστως δεν τα παράτησε ο προπονητής του και μετά οι παίκτες, οι οποίοι εξέλαβαν το μήνυμα του Άκη Μάντζιου.

Πέρασε αμέσως μετά την αποβολή τον Μπεναλουάν και στο δεύτερο μέρος τους Κάτσε και Σίλβα.

Οι δύο τους συνεργάστηκαν άψογα και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 51'.

Ο Πορτογάλος φωνάζει με την απόδοσή του. Ασίστ με τον Ολυμπιακό, γκολάρα με την ΑΕΚ, νέα ασίστ κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο ΣΑΣΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΤΙ

Ο Άρης τιμώρησε το φόβο που έδειξε ο τεχνικός των γηπεδούχων. Ο Μαντσίνι, άλλη μια κίνηση του Μάντζιου από τον πάγκο, βγήκε από δεξιά στο 82ο λεπτό έκανε το γύρισμα και ο Σάσα με σουτ στο πρώτο δοκάρι διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ο Άρης κατάφερε να παραμείνει αήττητος εκτός έδρας, την ίδια ώρα που ο Ατρόμητος πλήρωσε τη φοβικότητά του και την αδυναμία του να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Ενδεικτικό ότι η αμέσως επόμενη τελική μετά το γκολ του Μουνίθ, ήλθε στα τελευταία λεπτά του ματς.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ