LA LIGA

Ατλέτικο - Βαλένθια: Η ασύλληπτη βολίδα του Ράτσιτς και η απάντηση του Φέλιξ

Ο Ούρος Ράτσιτς πανηγυρίζει το γκολ του με την Βαλένθια κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για την La Liga
Ο Ούρος Ράτσιτς πανηγυρίζει το γκολ του με την Βαλένθια κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για την La Liga GLOMEX

Η Βαλένθια άνοιξε το σκορ στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" με ένα ασύλληπτο μακρινό σουτ του Ράτσιτς, που θέτει υποψηφιότητα για κορυφαίο της σεζόν στην La Liga, με την Ατλέτικο να απαντάει άμεσα με προβολή του Φέλιξ (VIDEOS).

Άκρως θεαματική είναι η αναμέτρηση στην Μαδρίτη για την 20η αγωνιστική της La Liga, με την Ατλέτικο να φιλοξενεί την Βαλένθια και τις δύο ομάδες να σκοράρουν αμφότερες στο πρώτο ημίχρονο για να πάνε ισόπαλες με 1-1 στα αποδυτήρια.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 11' και το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι, με ένα γκολ που θέλεις να το βλέπεις και να το... ξαναβλέπεις! Ο Τσερίσεβ έδωσε στον Γκαγιά, εκείνος στον Ράτσιτς και ο Σέρβος εξαπέλυσε ένα σουτ-φωτοβολίδα με το αριστερό αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή για να κεραυνοβολήσει τον ανήμπορο να αντιδράσει Όμπλακ.

Το γκολ αυτό πανηγυρίστηκε έξαλλα -και δικαιολογημένα- από τις νυχτερίδες, με την απάντηση ωστόσο της Ατλέτικο να έρχεται σχετικά γρήγορα. Συγκεκριμένα στο 23', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά ο Φέλιξ πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή, για να κάνει το 1-1 για την πρωτοπόρο της La Liga.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ