ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Στο κόλπο για Τσαλχάνογλου

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου με τη φανέλα της Μίλαν
Ο Χακάν Τσαλχάνογλου με τη φανέλα της Μίλαν © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Οι συζητήσεις του Χακάν Τσαλχάνογλου με τη Μίλαν έχουν... κολλήσει και η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να αρπάξει την ευκαιρία και να τον κάνει δικό της.

Τον Χακάν Τσαλχάνογλου θέλει να προσθέσει στο δυναμικό της η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας κοιτάζει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως οι συζητήσεις του με τη Μίλαν δεν προχωρούν και να τον κάνει δικό της.

Ο διεθνής Τούρκος άσος είχε μία πολύ καλή σεζόν, όμως οι διαπραγματεύσεις για επέκταση του συμβολαίου του που λήγει το 2022 έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο, μιας και στο οικονομικό υπάρχει απόσταση στην παρούσα φάση.

Για να μην τον χάσει ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι και δεν πάρει καθόλου χρήματα, η Μίλαν δεν είναι καθόλου αντίθετη στο σενάριο να τον πουλήσει και η Ατλέτικο έχει μπει γερά στο κόλπο. Σύμφωνα με τη "Marca", τον θέλουν ομάδες της Premier League, αλλά οι ροχιμπλάνκος είναι πολύ ζεστοί στο ενδεχόμενο απόκτησής του.

Παράλληλα, η Ατλέτικο κοιτάζει και την περίπτωση του Ντε Πολ της Ουντινέζε, η οποία ζητά 40 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον διεθνή Αργεντινό. Ίσως το... μπάσιμο για τον Τσαλχάνογλου, να την κάνει να επανεξετάσει τα χρήματα που ζητάει για να τον παραχωρήσει.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ