LA LIGA

Ατλέτικο - Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-2: Ο Σουάρες γλίτωσε τους πρωταθλητές με δύο γκολ

Ο Λουίς Σουάρες πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη La Liga 2021-2022 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021
Ο Λουίς Σουάρες πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη La Liga 2021-2022 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ ετοιμαζόταν να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της La Liga, όμως ο Λουίς Σουάρες με δύο γκολ στο τέλος της έκοψε δύο βαθμούς.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος ως ντέρμπι κορυφής, όμως Ρεάλ και Σεβίλλη που αγωνίστηκαν νωρίτερα, πρόλαβαν να πατήσουν εκεί με τις νίκες τους. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" και ετοιμαζόταν να μείνει μόνη πρώτη στη La Liga, όμως υπολόγιζε χωρίς τον Λουίς Σουάρες που με δύο γκολ στο τέλος έδωσε την ισοπαλία 2-2 στην Ατλέτικο.

Οι Βάσκοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και βρήκαν ένα γρήγορο γκολ με τον Αλεξάντερ Σέρλοτ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως δεν έβρισκαν τρόπο να διασπάσουν την άψογη αμυντική λειτουργία των παικτών του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, ο Αλεξάντερ Ίσακ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, όμως κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι έσβησαν τις "μηχανές" και το πλήρωσαν. Πρώτα με κοντινή κεφαλιά και στη συνέχεια με πέναλτι, ο Σουάρες σημείωσε δύο γκολ και έβαλε ξανά στον αγώνα την Ατλέτικο. Οι πρωταθλητές κυνήγησαν και τρίτο γκολ στα τελευταία λεπτά, όμως δεν κατάφεραν να βρουν άλλους χώρους και περιορίστηκαν στην ισοπαλία, λίγες ημέρες έπειτα από την ήττα από τη Λίβερπουλ στο ίδιο γήπεδο.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ