ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Ο Σουάρες βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή στην Λίβερπουλ

Ο Λουίς Σουάρες πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Ρεάλ σε ματς της La Liga
Ο Λουίς Σουάρες πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Ρεάλ σε ματς της La Liga © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Λουίς Σουάρες οδηγεί την Ατλέτικο στην κατάκτηση της La Liga, όμως η παρουσία του στο ρόστερ των Μαδριλένων τη νέα σεζόν δεν είναι δεδομένη, με ισπανική ιστοσελίδα να κάνει λόγο για σκέψεις επιστροφής του Ουρουγουανού στην Λίβερπουλ.

H Μπαρτσελόνα έκανε ένα από τα μεγαλύτερη λάθη της σύγχρονης ποδοσφαιρικής ιστορίας της ανοίγοντας την πόρτα της εξόδου για τον Λουίς Σουάρες και δεν αποκλείεται η τιμωρία για αυτή να είναι αδυσώπητη έναν χρόνο αργότερα.

Και αυτό γιατί την ώρα που εκείνη τον απομάκρυνε δείχνοντας ασέβεια στα έξι χρόνια σημαντικής προσφορά του στο σύλλογο, η Ατλέτικο άνοιξε τις αγκαλιές της για να τον υποδεχτεί και με αυτόν στην κορυφή της επίθεσης διεκδικεί με αξιώσεις τον πρώτο τίτλο στην La Liga μετά το 2014.

Παρά το γεγονός όμως ότι ο Ουρουγουανός επιθετικός είναι "καυτός" και απόλυτα επιδραστικός με τη ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας να επιδείξει 19 γκολ σε 26 συμμετοχές στη φετινή La Liga (δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Λιονέλ Μέσι), η παρουσία του στο ρόστερ της "Ατλέτι" δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως αποκάλυψε η ισπανική ιστοσελίδα "Todofichales.com", η σχέση του με τον Ντιέγκο Σιμεόνε είναι κάθε άλλο παρά αγαστή και αρμονική, με τον παίκτη να έχει έντονα παράπονα από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας που τον υποχρεώνει να ασκεί συνέχεια πρέσινγκ και να παίζει με φουλ ενέργεια, πολλές φορές παίζοντας πίσω από τη μπάλα.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, υπάρχει όρος στο συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2020 με τους Μαδριλένους που τον υποχρεώνει να φύγει στο φινάλε της σεζόν αν το επιθυμεί, χωρίς να χρειαστεί να σπάσει τη συμφωνία δίνοντας χρήματα, με την Ίντερ Μαϊάμι να του έχει προτείνει μάλιστα συμβόλαιο διάρκειας για 2-3 χρόνια.

Δεν είναι όμως μόνο η προοπτική της επιμήκυνσης της καριέρας του μέσω του MLS που βρίσκεται στο μυαλό του αλλά και η Λίβερπουλ, με τον Σουάρες να έχει πάντα υπόψη τους κόκκινους ως την ομάδα που θα επιθυμούσε να ολοκληρώσει την καριέρα του.

Σε εκείνους άλλωστε την απογείωσε στα 3,5 χρόνια που έπαιξε μπάλα στο Άνφιλντ (Ιανουάριος 2011 - Ιούνιος 2014) και πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα για να συνθέσει μία τριπλέτα φωτιά με τους Μέσι και Νεϊμάρ, με τον Λατινοαμερικανό να έχει να καμαρώνει για τα 82 τέρματα σε 133 συμμετοχές με την ομάδα της Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: © 2021 Manu Fernandez/Associated Press

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ