ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Ο Σουάρες θέλει να ανανεώσει και μετά το 2022

Ο Λουίς Σουάρες με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης
Ο Λουίς Σουάρες με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης @ 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Λουίς Σουάρες θέλει να παρατείνει τη συνεργασία του με την Ατλέτικο, καθώς σύμφωνα με τη Marca είναι πρόθυμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του και μετά το 2022.

Ο Λουίς Σουάρες έφτασε στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" το περασμένο καλοκαίρι και κατάφερε να οδηγήσει την Ατλέτικο στην κατάκτηση της La Liga, έχοντας σημειώσει 21 γκολ σε 32 ματς πρωταθλήματος. Το συμβόλαιο του εκπνέει τον προσεχή Ιούλιο ωστόσο, ο Ουρουγουανός σταρ δεν έχει διάθεση να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη.

Στους ίδιους ρυθμούς συνεχίζει και τη φετινή σεζόν, μετρώντας σε οκτώ παιχνίδια τέσσερα γκολ και μία ασίστ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, ο 34χρονος φορ έχει κάνει γνωστή την πρόθεση του στη διοίκηση του συλλόγου να επεκτείνει το συμβόλαιό του και μετά το τέλος της σεζόν

Επιθυμία του Ουρουγουανού διεθνή είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, με στόχο το Μουντιάλ του Κατάρ το 2022, προκειμένου ίδιος να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε την περασμένη σεζόν πίεσε για την απόκτησή του, με τον Σουάρες να του ανταποδίδει την εμπιστοσύνη με τα νούμερα στο γήπεδο. Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιθανό η συνεργασία των δύο πλευρών να συνεχιστεί και μετά τη λήξη του συμβολαίου του 34χρονου.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ