CHAMPIONS LEAGUE

Ατλέτικο - Μάντσεστερ Σίτι: Ο Σιμεόνε αρνήθηκε ότι χειροκρότησε ειρωνικά τους Άγγλους

Ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Champions League 2021-2022 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Τετάρτη 14 Απριλίου 2022
Ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, σε στιγμιότυπο του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Champions League 2021-2022 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Τετάρτη 14 Απριλίου 2022 © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε χειροκροτούσε επιδεικτικά στις καθυστερήσεις του αγώνα της Ατλέτικο με τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο στις δηλώσεις του αρνήθηκε ότι αυτό ήταν ειρωνεία επειδή οι Άγγλοι ροκάνιζαν χρόνο.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ρωτήθηκε για τη στάση του στις καθυστερήσεις του αγώνα της Ατλέτικο με τη Μάντσεστερ Σίτι και το επιδεικτικό χειροκρότημά του που φάνηκε πως έκανε προς τον πάγκο των φιλοξενουμένων για τις καθυστερήσεις που έκαναν.

Ο προπονητής των Ισπανών αρνήθηκε ότι η κίνησή του αφορούσε τον αντίπαλο, υποστηρίζοντας ότι είχε να κάνει με τον κόσμο: "Όχι, σας παρακαλώ. Χειροκροτούσα τους φιλάθλους, επειδή εκτίμησαν την προσπάθεια που έκανε η ομάδα. Πώς γίνεται να μη χειροκροτήσω τέτοιον κόσμο;"

Από εκεί και πέρα, δήλωσε για το παιχνίδι και τον αποκλεισμό: "Υπηρετήσαμε την περηφάνια μας, την περηφάνια του κόσμου που είδε μια ομάδα που πάλεψε. Μας δίνει ηρεμία στο μυαλό το ότι έχουμε δώσει τα πάντα για να περάσουμε. Το κοινό ήταν σπουδαίο καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η ομάδα ανταποκρίθηκε σε αυτό που ήθελε ο κόσμος και αυτή η αλληλεπίδραση είναι δύσκολο να τη συναντήσεις σε άλλα στάδια. Ο κόσμος σε σέβεται παρότι αποκλείστηκες".

Τέλος, για την αποβολή του Φελίπε, δεν είχε άποψη: "Ήταν τόσο μακριά, που δεν ξέρω τι συνέβη. Ο διαιτητής μου είπε ότι πάτησε στον παίκτη τους. Υπήρχε πολύς κόσμος και δεν είδα κάτι".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ