LA LIGA

Ατλέτικο - Μαγιόρκα 1-2: Οι νησιώτες πάγωσαν τη Μαδρίτη με ανατροπή στο τέλος

Ο Γκριεζμάν απογοητευμένος σε παιχνίδι της Ατλέτικο
Ο Γκριεζμάν απογοητευμένος σε παιχνίδι της Ατλέτικο AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Μαγιόρκα έκανε την έκπληξη στη Μαδρίτη και πήρε τη νίκη 2-1 με ανατροπή επί της Ατλέτικο για τη 16η αγωνιστική της La Liga.

Η Ατλέτικο μόχθησε για να βάλει ένα γκολ και να κάμψει την αντίσταση της Μαγιόρκα, όμως χαλάρωσε την άμυνά της και το πλήρωσε. Οι νησιώτες έκαναν την ανατροπή, πήραν τη νίκη με 2-1 για τη 16η αγωνιστική της La Liga και άφησαν τους "ροχιμπλάνκος" ακόμα πιο πίσω στη μάχη του τίτλου.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας είχαν το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν σε καλό βράδυ τον Κανγκ Ιν Λι, που είχε τις πιο καλές στιγμές τους. Όσο κυλούσε ο χρόνος, η Ατλέτικο ανέβαινε μέτρα, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να ρίχνει στη μάχη και τους Τομά Λεμάρ και Ζοάο Φέλιξ.

Στο 68ο λεπτό, ένα γύρισμα του Άνχελ Κορέα έξω από τη μικρή περιοχή έδωσε την ευκαιρία στον Ματέους Κούνια (με δεύτερη προσπάθεια, πεσμένος στο έδαφος) να ανοίξει το σκορ, όμως στη συνέχεια οι "ροχιμπλάνκος" μπλόκαραν. Στο 80' μια κεφαλιά του Φράνκο Ρούσο έφερε το παιχνίδι στα ίσια και στις καθυστερήσεις ο Τακεφούσα Κούμπο βγήκε στην κόντρα, νίκησε στο τετ α τετ τον Γιαν Όμπλακ κι έδωσε τη νίκη στη Μαγιόρκα.

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ