LA LIGA

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπιλμπάο 0-0: Νέα γκέλα για τους Μαδριλένους

Φάση από την αναμέτρηση Ατλέτικο - Μπιλμπάο | 18 Σεπτεμβρίου 2021
Φάση από την αναμέτρηση Ατλέτικο - Μπιλμπάο | 18 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Μπιλμπάο με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να υποχρεώνεται σε δεύτερη εντός έδρας ισοπαλία μετά το ματς με την Πόρτο. Επίσης για δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος δεν κατάφερε να νικήσει.

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπιλμπάο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και τους Μαδριλένους να υποχρεώνονται σε δεύτερη σερί ισοπαλία μετά το ματς του Champions League με την Πόρτο.

Επίσης αυτό ήταν το δεύτερο εντός έδρας ματς της ομάδας του Σιμεόνε που υποχρεώθηκε σε νέα ισοπαλία μετά το 2-2 της 3ης αγωνιστικής με τη Βιγιαρεάλ.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να βρεθούν πίσω στο σκορ αλλά ο Ινιάκι Γουίλιαμς έχασε κλασική ευκαιρία με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Η Ατλέτικο είχε ένα δοκάρι με τον Γιορέντε στο 74' στη καλύτερη φάση της αναμέτρησης ενώ η αποβολή του Ζοάο Φέλιξ (77’) για αγκωνιά στον Βενθεδόρ, 17' λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι έπαιξε καταλυτικό ρόλο για το ισόπαλο αποτέλεσμα στη Μαδρίτη.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν στο 91' να χάσουν το ματς όμως ο Βιγιαλίμπρε δεν κατάφερε να ευστοχήσει με το 0-0 να μένει έως το τέλος.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένες, Ερμόσο, Κοντογκμπιά (55' Χερέρα), Τρίπιερ (77' Ματέους Κούτσα), Γιορέντε, Ντε Πάουλ, Λόντι (55' Καράσκο), Γκριεζμάν (55' Σουάρεζ), Κορέα (60' Ζοάο Φέλιξ).

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Λέκουε, Βίβιαν, Μαρτίνες, Μπαλενθιάγκα, Μπερενγκέρ, Βενθεδόρ (80' Βέσγκα), Ντάνι Γκαρθία (87' Ζαράγκα), Μουνιαΐν (81' Μορσίλο), Ραούλ Γκαρθία (63' Νίκο Γουίλιαμς), Γουίλιαμς (63' Βιγιαλίμπρε).

Η βαθμολογία της La Liga:

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ