ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Κρίση στα αποδυτήρια των ροχιμπλάνκος, στο "στόχαστρο" Γκριεζμάν και Ντε Πολ

Ο Αντουάν Γκριεζμάν με τη φανέλα της Ατλέτικο
Ο Αντουάν Γκριεζμάν με τη φανέλα της Ατλέτικο Ⓒ 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η MARCA αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι υπάρχει μια κρίση στα αποδυτήρια της Ατλέτικο Μαδρίτης, ανάμεσα στους "παλιούς" και τους "νέους" ποδοσφαιριστές. Στο στόχαστρο έχουν βρεθεί οι Γκριεζμάν και Ντε Πολ. Ο λόγος είναι ότι οι παλιοί θεωρούν ότι έχουν παραγκωνιστεί σε σχέση με τις μεταγραφές, παρά το γεγονός ότι την περσινή σεζόν κατέκτησαν το πρωτάθλημα, ενώ φέτος στην ομάδα δεν κυλούν τα πράγματα ομαλά.

Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση της La Liga, η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι σε βαθιά κρίση στα αποδυτήρια, όπως αναφέρει η "MARCA" καθώς ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας, ο οποίος την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, φέτος έχει παραγκωνιστεί και στη θέση τους είναι οι "καινούργιοι".

Στο στόχαστρο των "παλιών καραβανών' είναι κυρίως οι Αντουάν Γκριεζμάν και Ροντρίγκο Ντε Πολ, παρόλο που ο πρώτος δεν έχει αρνητική παρουσία μέχρι στιγμής. Για τον Ντε Πολ θεωρείται ότι έχει επιβληθεί ως σταρ, λόγω της φιλίας του με τους Μέσι και Σουάρες και τον αναβαθμισμένο ρόλο που έχει ο Ουρουγουανός επιθετικός στην ομάδα, κάτι που δεν αρέσει στους παλιούς, ούτε φυσικά το "στάτους" του Ντε Πολ.

Για τον Γάλλο επιθετικό, παρόλο που έχει προσαρμοστεί γρήγορα λόγω (και) της φιλίας του με τον αρχηγός της ομάδας, Κόκε, το γεγονός ότι έχει παραγκωνιστεί ο Κορέα για χάρη του, αλλά και ο υψηλός μισθός που λαμβάνει είναι αρκετά για να μπει στο "μάτι". Ο Κορέα είναι από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές στις τάξεις των ροχιμπλάνκος.

Μια ακόμα περίπτωση ποδοσφαιριστή που είναι δυσαρεστημένος με τον ρόλο του και προκαλεί προβλήματα είναι αυτή του Έκτορ Ερέρα, ο οποίος μπήκε στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και ο Σιμεόνε έχει εισηγηθεί να μείνει ελεύθερος.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, στις τάξεις των πρωταθλητών Ισπανίας έχουν σχηματιστεί δύο παρέες. Από τη μια πλευρά οι Βαλκάνιοι, Όμπλακ, Βρσάλικο, και Σαπόνιτς, ενώ από την άλλη οι "Πορτογαλοβραζιλιάνοι": Φέλιξ, Λόδι, Κούνια και Φελίπε με τη "συνδρομή" των Καράσκο και Λεμάρ.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ