ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Η δήλωση του Όμπλακ που άναψε φωτιές

Ο Γιαν Όμπλακ με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης στον αγώνα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο Champions League
Ο Γιαν Όμπλακ με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης στον αγώνα κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο Champions League AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER,POOL

Ο Γιαν Όμπλακ δήλωσε ότι δεν ξέρει για πόσο ακόμα θα αγωνίζεται στην Ισπανία και την Ατλέτικο και η δήλωσή του άναψε φωτιές.

Μία συνέντευξη του Γιαν Όμπλακ στον Guillem Balague στο Youtube ήταν αρκετή για να ανάψει φωτιές σχετικά με το μέλλον του.

Ο 28χρονος Σλοβένος τερματοφύλακας επανέλαβε την επιθυμία του κάποια στιγμή να αγωνιστεί στην Premier League και τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα φέρει το μέλλον.

“H Premier League έχει δυνατές ομάδες. Πιθανότατα τις πιο δυνατές. Εγώ από την πλευρά μου πιστεύω πως παντού το σημαντικό είναι να κάνεις ό,τι σου ζητήσει ο προπονητής. Να ακούς τις οδηγίες. Δεν έχει σημασία εάν αγωνίζεσαι στην Premier League, την Serie A ή την La Liga. Όπου και να πας σημασία έχει να κάνεις ότι σου ζητήσει ο προπονητής.

Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά είμαι βέβαιος ότι σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα παίξω, θα μπορούσα να παίξω καλά. Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον. Είμαι στην Ισπανία εδώ και επτά χρόνια. Θα δούμε. Είμαι ακόμα νέος. Όχι τόσο νέος, αλλά έχω ακόμα μερικά χρόνια μπροστά μου. Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα, είναι να μην τραυματισθώ" είπε μεταξύ άλλων.

Όταν υπάρχουν φήμες που θέλουν 2-3 ομάδες από την Premier League να ενδιαφέρονται για εκείνον είναι εύκολα κατανοητό πως αμέσως φούντωσαν οι φήμες που τον θέλουν να φεύγει το ερχόμενο καλοκαίρι από την Ατλέτικο.


TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ