ΑΕΚ

Αθλητικός διευθυντής Τσίβας: "Δεν θα έρθει ο Πινέδα, δεν συμφωνήσαμε με την Θέλτα"

Ο Ομπερλίν Πινέδα
Ο Ομπερλίν Πινέδα © 2018 EDURADO VERDUGO/AP IMAGES

Ο αθλητικός διευθυντής της Τσίβας, Ρικάρντο Πελάεθ, δήλωσε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα επαναπατρισμού του Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, καθώς η ομάδα του δεν έφτασε σε συμφωνία με την Θέλτα.

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει διακαώς τον Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ, με την Ένωση να βρίσκεται σε συχνή επαφή με τον 26χρονο μέσο της Θέλτα. Το SPORT24 μάλιστα είχε αναλύσει την υπόθεση.

Η Τσίβας έκανε κίνηση για την απόκτηση του Πινέδα, ωστόσο το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του Μεξικανού δεν φαίνεται εφικτό. Αυτό αποκάλυψε και ο Ρικάρντο Παλάεθ, αθλητικός διευθυντής της μεξικανικής ομάδας, ο οποίος παραδέχθηκε πως δεν έφτασε σε συμφωνία με τη Θέλτα.

"Εκμεταλλεύομαι αυτή την ερώτηση, ώστε να ξεκαθαρίσω πως σήμερα, πριν από λίγες ώρες, το θέμα του Ορμπελίν τελείωσε, δεν υπάρχει άλλη συζήτηση γι' αυτόν. Μετά την συζήτηση το θέμα τελείωσε. Δεν θα υπάρξει ο Πινέδα στην Τσίβας. Είχαμε επικοινωνία με την Θέλτα, δεν καταφέραμε να φτάσουμε σε συμφωνία και κάθε πιθανότητα πλέον αποκλείεται" δήλωσε συγκεκριμένα.

Τα μεξικανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Πινέδα εμφανίστηκε το Σάββατο (2/7) κανονικά στα εργομετρικά της Θέλτα, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ