ΙΣΠΑΝΙΑ

Αθλέτικ: Θερμή υποδοχή από οπαδούς κατά την άφιξή των τροπαιούχων στο Μπιλμπάο

Οι παίκτες της Αθλέτικ Μπιλμπάο πανηγυρίζουν την κατάκτηση του ισπανικού Super Cup κόντρα στην Μπαρτσελόνα
Οι παίκτες της Αθλέτικ Μπιλμπάο πανηγυρίζουν την κατάκτηση του ισπανικού Super Cup κόντρα στην Μπαρτσελόνα Ⓒ 2021 MIGUEL MORENATTI/ASSOCIATED PRESS

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο γέμισε με υπερηφάνεια τους οπαδούς της με την κατάκτηση του Super Cup κόντρα στην Μπαρτσεόνα και την Δευτέρα μερικοί από αυτούς επεφύλαξαν εντυπωσιακή υποδοχή στην ομάδα κατά την άφιξή της στο Μπιλμπάο (VIDEO).

Το ισπανικό Super Cup που έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2021 με τη μορφή Final-4 δύσκολα θα το ξεχάσουν οι φίλοι της Αθλέτικ, με την ομάδα του Μαρθελίνιο να αποκλείει πρώτα στον ημιτελικό την Ρεάλ Μαδρίτης επικρατώντας 2-1 και έπειτα να ολοκληρώνει την υπέρβασή της καταβάλλοντας με 3-2 στην παράταση την αντίσταση της Μπαρτσελόνα του Μέσι.

Το φινάλε του αγώνα στην Σεβίλλη βρήκε τους παίκτες της να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά για την κατάκτηση του 3ου Σούπερ Καπ στην ιστορία του συλλόγου, ωστόσο η γιορτή συνεχίστηκε και την Δευτέρα (18/1) σε άλλη πόλη.

Συγκεκριμένα στην καρδιά της Αθλέτικ, το Μπιλμπάο, με την αποστολή να επιστρέφει και αρκετούς οπαδούς να τους ανταμείβουν με μία θερμή υποδοχή, κρατώντας φυσικά αποστάσεις για να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ