SUPER LEAGUE 2

Athens Kallithea: Ζήτησε διαιτητές Super League στα εναπομείναντα ματς που θα κρίνουν την άνοδο

Athens Kallithea: Ζήτησε διαιτητές Super League στα εναπομείναντα ματς που θα κρίνουν την άνοδο
Οι παίκτες της Athens Kallithea πανηγυρίζουν το γκολ του Κυνηγόπουλου INTIME

Διπλή επιστολή προς την ΕΠΟ και την κεντρική επιτροπή διαιτησίας έστειλε στη διάρκεια της Τετάρτης (31/5) η Athens Kallithea με την οποία ζητά από τη μια διαιτητές Super League 1 στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν στα ματς της Καλλιθέας και της Κηφισιάς και από τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ να βρεθεί στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο την Ηλιούπολη.

Το πρωτάθλημα της Super League 2 έχει μπει στην τελική του ευθεία και δύο ομάδες ερίζουν για την πρώτη θέση και φυσικά την άνοδο στη Stoiximan Super League. Ο λόγος για την Κηφισιά και την Athens Kallithea με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να είναι στο +2 τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Καλλιθέα την Τετάρτη (31/5) απέστειλε διπλή επιστολή προς την ΕΠΟ και την κεντρική επιτροπή διαιτησίας με την οποία ζητά από τη μια διαιτητές Super League 1 στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν στα ματς της Καλλιθέας και της Κηφισιάς και από τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ να βρεθεί στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο την Ηλιούπολη.

Στην πρώτη αναφέρει:

"Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να ζητήσουμε από την επιτροπή σας, όπως στο εξής στα τρία (3) εναπομείναντα παιχνίδια των πρωτοπόρων ομάδων του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, ήτοι της ομάδας και της ΠΑΕ Α.Ε. Κηφισιά ορίζετε αξιολογημένους διαιτητές από τον πίνακα της Super League 1, προκειμένου να υπάρξει αντικειμενική και αξιοκρατική διαιτησία.

Λάβετε υπόψη οτι το πρωτάθλημα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση του και επιβάλλεται να υπάρξει αμεροληψία και τούτο μπορεί να επέλθει μόνο με τον ορισμό αξιολογημένων διαιτητών.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο σας, με την ευχή να το φέρετε εις πέρας με τον πιο αξιοκρατικό τρόπο".

Και στη δεύτερη σημειώνει:

"Δια της παρούσας επιστολής η ATHENS KALLITHEA FX επιθυμεί την φυσική παρουσία του κ. BENNET STEFPHEN GRAHAM προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τον αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4/6/2023 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος BETSSON SUPER LEAGUE 2, μεταξύ των ομάδων ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ATHENS KALLITHE FC.

Η παρουσία του BENNET STEFPHEN GRAHAM κρίνεται απαραίτητη, λόγω της σημαντικότητας του ανωτέρου αγώνα".

Η βαθμολογία του Β' ομίλου της Super League 2

  1. Κηφισιά 61 (25 αγώνες)
  2. Athens Kallithea 59 (25 αγώνες)
  3. Απόλλων Σμύρνης 49 (25 αγώνες)
  4. ΟΦ Ιεράπετρας 45 (25 αγώνες)
  5. Χανιά 44 (25 αγώνες)
  6. Καλαμάτα 43 (25 αγώνες)
  7. Ηλιούπολη 38 (25 αγώνες)
  8. Ολυμπιακός Β' 31 (26 αγώνες)
  9. Αιγάλεω 30 (25 αγώνες)
  10. Προοδευτική 25 (25 αγώνες)
  11. ΑΕΚ Β' 24 (25 αγώνες)
  12. Παναχαϊκή 21 (26 αγώνες)
  13. ΠΑΟ Ρουφ 12 (26 αγώνες)
  14. Επισκοπή 12 (25 αγώνες)
  15. Ηρόδοτος -11 (20 αγώνες) - αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα
  • Ο Ολυμπιακός Β' έχει τιμωρηθεί με -10
  • Ο Ηρόδοτος έχει τιμωρηθεί με -15 και έχει αποβληθεί
  • Η Παναχαϊκή έχει τιμωρηθεί προσωρινά με 18 βαθμούς
TAGS SUPER LEAGUE 2 ATHENS KALLITHEA ΕΛΛΑΔΑ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ