SUPER LEAGUE 2

Athens Kallithea - ΑΕΚ Β' 3-0: Επιστροφή στις νίκες με τριάρα στο ντεμπούτο του Σίμου

Οι παίκτες της Athens Kallithea πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στην ΑΕΚ Β'
Οι παίκτες της Athens Kallithea πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στην ΑΕΚ Β' INTIME SPORTS

Η Athens Kallithea επικράτησε 3-0 της ΑΕΚ Β' για την 5η αγωνιστική του Β' ομίλου της Super League 2, με τον Γιώργο Σίμο να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας από την Καλλιθέα. Διπλό για τον Απόλλωνα Λάρισας.

Στις νίκες επέστρεψε η Athens Kallithea, η οποία επικράτησε 3-0 της ΑΕΚ Β' για την 5η αγωνιστική του Β' ομίλου της Super League 2. Ντεμπούτο μάλιστα έκανε στον πάγκο της ομάδας από την Καλλιθέα η Γιώργος Σίμος.

Έτσι έφτασε στους εννέα πόντους, έπειτα από τέσσερις αγώνες, ενώ στους πέντε βαθμούς σε πέντε παιχνίδια έμεινε η δεύτερη ομάδα της Ένωσης.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Λουκίνα να είναι εύστοχος σε πέναλτι, το οποίο δόθηκε για χέρι του Κάτσικα. Η ΑΕΚ Β' είχε στιγμές για να ισοφαρίσουν στη συνέχεια.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους οι παίκτες του Σίμου βρήκαν και δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Κυνηγόπουλου από την μικρή περιοχή, ενώ λίγο αργότερα η Athens Kallithea είχε δοκάρι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης ο Θανάσης Κωστανάσιος.

Athens Kallithea: Στρέζος, Ρέντζας, Βασιλούδης, Ευαγγέλου, Χατζηδίμπας, Μπουλούλης, Σαντάνα, Κυνηγόπουλος, Ντεμέτριους, Νίλι, Λουκίνας.

ΑΕΚ Β': Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Κάτσικας, Χριστοφιλόπουλος, Χατζηκυριάκος, Πάπα, Κορομηλάς, Γερολέμου, Χριστόπουλος Ευθύμης, Χριστόπουλος Απόστολος, Σκόνδρας.

Στο άλλο παιχνίδια για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου της Super League 2 ο Απόλλωνας Λάρισας πήρε το διπλό με νίκη 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας.

Η βαθμολογία του Β' ομίλου

  1. Κηφισιά 12
  2. Ηλιούπολη 10
  3. Απόλλων Σμύρνης 10
  4. Καλαμάτα 10
  5. ΟΦ Ιεράπετρας 9
  6. Athens Kallithea 9
  7. Παναχαϊκή 8
  8. Χανιά 6
  9. ΑΕΚ Β' 5
  10. Αιγάλεω 4
  11. Προοδευτική 3
  12. Επισκοπή 1
  13. Ολυμπιακός Β' 1
  14. ΠΑΟ Ρουφ 0
  15. Ηρόδοτος -12

Η βαθμολογία του Α' ομίλου

TAGS SUPER LEAGUE 2 ATHENS KALLITHEA ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ