SERIE A

Αταλάντα - Σπέτσια 5-2: Ο Πάσαλιτς καθάρισε με δύο γκολ

Ο Μάριο Πάσαλιτς της Αταλάντα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Παρί για τα προημιτελικά του Champions League 2019-2020 στο "Λουζ", Λισαβόνα | Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020
Ο Μάριο Πάσαλιτς της Αταλάντα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Παρί για τα προημιτελικά του Champions League 2019-2020 στο "Λουζ", Λισαβόνα | Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 © 2020 DAVID RAMOS/ASSOCIATED PRESS

Ο Μάριο Πάσαλιτς σημείωσε δύο γκολ, έβγαλε μία ασίστ και η Αταλάντα διέλυσε με 5-2 τη Σπέτσια που αγωνίστηκε χωρίς τον τιμωρημένο Δημήτρη Νικολάου.

Η Αταλάντα ξέσπασε απέναντι στη Σπέτσια με πρωταγωνιστή τον Μάριο Πάσαλιτς, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ κι έβγαλε μία ασίστ. Το τελικό 5-2 στέλνει την ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι στην 3η θέση μαζί με την Ίντερ, περιμένοντας το αποτέλεσμα του ντέρμπι με τη Νάπολι για τη 13η αγωνιστική της Serie A.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν χωρίς τον τιμωρημένο Δημήτρη Νικολάου στο κέντρο της άμυνας, όμως προηγήθηκαν στο 11' με τον Εμπαλά Ενζολά. Αυτό ήταν. Οι γηπεδούχοι πήραν μπροστά και πέρασαν άμεσα στην αντεπίθεση. Ο Πάσαλιτς ισοφάρισε και λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου έκανε το 3-1 κι ενώ νωρίτερα ο Ντουβάν Σαπάτα είχε σκοράρει με πέναλτι. Η κυριαρχία της Αταλάντα δεν αμφισβητήθηκε ούτε στο 2ο ημίχρονο, όπου χρίστηκε σκόρερ ο Λουίς Μουριέλ και ο Ρουσλάν Μαλινόβσκι. Ο Ενζολά σημείωσε δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις, χωρίς να αλλάξει κάτι.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ