CHAMPIONS LEAGUE

Αταλάντα - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Νίκησε και τις απουσίες της με Μεντί στο 86'

Ο Μεντί έχει σκοράρει και πανηγυρίζει
Ο Μεντί έχει σκοράρει και πανηγυρίζει 2021 LUCE BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Με τον Μεντί να σκοράρει το πρώτο του γκολ στο Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εκτός έδρας της Αταλάντα με 1-0 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση επί των Ιταλών που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 17'. (VIDEO)

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 1-0 της Αταλάντα με γκολ του Μεντί στο 86' και απέκτησε ελαφρύ προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση ενόψει της ρεβάνς. Οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 17' της αναμέτρησης μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Φράουλερ.

Βέβαια η Ρεάλ με τις τόσες απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει καθώς δεν έπαιζαν οι Μπενζεμά, Ράμος, Καρβαχάλ μεταξύ άλλων πάλεψε και νίκησε και τις απουσίες της καθώς κυνήγησε μέχρι τέλους το γκολ και το βρήκε με πρωταγωνιστή τον Μεντί ο οποίος είχε κερδίσει και την κόκκινη κάρτα στο 17'.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Ιταλούς να είναι καλύτεροι, να έχουν κυκλοφορία της μπάλας και να ψάχνουν ένα γκολ για να πάρουν το προβάδισμα. Η Ρεάλ όμως βγήκε στην επίθεση στο 17' με τον Μεντί να είναι έτοιμος να μπει μέσα στην περιοχή και τον Φρόιλερ να τον ανατρέπει. Ο Στίλερ έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα σε μια υποκειμενική αλλά αυστηρή απόφαση από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Το ματς άλλαξε άρδην με τη Ρεάλ να παίρνει την κατοχή, την Αταλάντα να κλείνεται πίσω αλλά τους Ισπανούς να μην μπορούν να φτιάξουν καλές φάσεις μπροστά από την εστία του Γκολίνι. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρα από ένα σουτ του Νάτσο και του Ασένσιο η ομάδα του Ζιντάν απείλησε ουσιαστικά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Κασεμίρο να παίρνει την κεφαλιά και τον Γκολίνι να σώσει την εστία της ομάδας του.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Ρεάλ ανέβασε την πίεση της, προσπάθησε να βάλει ένα γκολ από τα πρώτα λεπτά αλλά χωρίς αποτέλεσμα και με ελάχιστες τελικές φάσεις. Οι Ισπανοί ανέβασαν το τέμπο τους, πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έκλεισαν την Αταλάντα στα καρέ της.

Και ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα έληγε 0-0 ήρθε ένα εξαιρετικό πλασέ του Μεντί με το... δεξί εκτός περιοχής για να νικήσει τον Γκολίνι στο 86' και να δώσει τη νίκη στην Ρεάλ που πήρε πλέον προβάδισμα πρόκρισης.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι, Ρομέρο, Ντζιμσίτι, Μαέλε (85' Παλομίνο), Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Γκοσένς, Πεσίνα, Ζαπάτα (30' Πάσαλιτς), Μουριέλ (56' Ίλισιτς, 86' Μαλινόβσκι).

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Λούσκας Βάσκεζ, Βαράν, Νάτσο, Μεντί, Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ασένσιο (76' Αρίμπας), Ίσκο (76' Ούγκο Ντούρο), Βινίσιους (57' Μαριάνο).

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ