VIRAL

Αταλάντα: O Ντε Ρον χάριζε τρεις φανέλες του αλλά δεν εμφανίστηκε ουδείς στην μπουτίκ της ομάδας

Ο Μάρτεν Ντε Ρον με τη φανέλα της Αταλάντα σε αγώνα Champions League κόντρα στην Βαλένθια | 19 Φεβρουαρίου 2020
Ο Μάρτεν Ντε Ρον με τη φανέλα της Αταλάντα σε αγώνα Champions League κόντρα στην Βαλένθια | 19 Φεβρουαρίου 2020 @2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Μία δυσάρεστη εμπειρία είχε ο Μάρτεν Ντε Ρόν στο επίσημο κατάστημα της Αταλάντα, με τον Ολλανδό μέσο να προσφέρεται να πληρώσει ο ίδιος για τις πρώτες τρεις φανέλες με το όνομά του που θα αγόραζαν φίλαθλοι αλλά να έχει μηδενική ανταπόκριση.

Ωραιότερη πρωτοβουλία δεν θα μπορούσε να πάρει ο Μάρτεν Ντε Ρον. Ο μέσος της Αταλάντα εμφανίστηκε την Τετάρτη στο επίσημο κατάστημα των μπεργκαμάσκι και μέσω των social media υποσχέθηκε να χαρίσει τρεις υπογεγραμμένες φανέλες με το όνομά του, στους πρώτους τρεις φίλους της ομάδας που θα εμφανίζονταν στη μπουτίκ της Dea.

Δυστυχώς για τον ίδιο όμως, η ιδέα δεν βρήκε ανταπόκριση, με συνέπεια να περάσει τις επόμενες ώρες στο μαγαζί δίχως να εμφανιστεί κάποιος φίλαθλος και έτσι η όμορφη έμπνευση να μετατραπεί αυτόματα σε τεράστιο φιάσκο.

"Είμαι στο κατάστημα της Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Στα πρώτα τρία άτομα που θα μπουν και θα αγοράσουν φανέλα του Μάρτεν Ντε Ρον θα βάλω την υπογραφή μου στις φανέλες και θα τις πληρώσω εγώ.

Ελπίζω να έρθουν σύντομα", ανέφερε στο μήνυμά του ο 30χρονος μέσος της ιταλικής ομάδας, για να μην δει όμως ούτε έναν φίλαθλο να του κάνει την τιμή και έτσι να αναγκάζεται να αποχωρήσει άπραγος την ώρα που έκλεινε το κατάστημα, έχοντας προλάβει προηγουμένως να φτιάξει μέχρι και... παζλ.

"Στοιχηματίζω πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ στον Μέσι", σχολίασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ο παίκτης.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ