SERIE A

Αταλάντα - Μίλαν 1-1: Ξανά αήττητη στο Μπέργκαμο

Ο Ισμαέλ Μπενασέρ της Μίλαν σε στιγμιότυπο κόντρα στην Ίντερ για τα ημιτελικά του Coppa Italia 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τρίτη 1 Μαρτίου 2022
Ο Ισμαέλ Μπενασέρ της Μίλαν σε στιγμιότυπο κόντρα στην Ίντερ για τα ημιτελικά του Coppa Italia 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η Μίλαν έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το Μπέργκαμο, όπου ηττήθηκε τελευταία φορά από την Αταλάντα το 2019.

Η Μίλαν παρέμεινε αήττητη στο Μπέργκαμο (Δεκέμβριος 2019 η τελευταία ήττα) χάρη στο γκολ του Ισμαέλ Μπενασέρ με το οποίο απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Αταλάντα για τη 2η αγωνιστική της Serie A.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επικίνδυνοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, με υπέροχο μακρινό σουτ του Ρουσλάν Μαλινόβσκι στο 29'.

Ο Ουκρανός επιθετικός επιχείρησε ξανά να σκοράρει από μακριά στο τέλος του 1ου μέρους και στο 2ο ημίχρονο οι "ροσονέρι" συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι και να δημιουργούν πολλές τελικές. Σε ένα τρίλεπτο μεγάλης πίεσης, έχασαν δύο ευκαιρίες, αλλά στην τρίτη προσπάθεια ο Μπενασέρ ισοφάρισε σε 1-1 στο 68'. Στα τελευταία λεπτά οι αλλαγές των δύο προπονητών χάλασαν κάθε πιθανότητα να προκύψει ρυθμός και η ισοπαλία διατηρήθηκε μέχρι τέλους.

Στο "Ρενάτο νταλ' Άρα", η Μπολόνια προηγήθηκε με τον Μάρκο Αρναούτοβιτς, όμως ο Τομά Ανρί ισοφάρισε σε 1-1 για τη Βερόνα. Ο Μπάμπης Λυκογιάννης μπήκε αλλαγή στο 64' για τους γηπεδούχους, που έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 78' λόγω αποβολής του Ρικάρντο Ορσολίνι, ενώ ο Πάνος Ρέτσος έπαιξε σε όλο το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Τα highlights

Νάπολι - Μόντσα 4-0

Ίντερ - Σπέτσια 3-0

Τορίνο - Λάτσιο 0-0

Ουντινέζε - Σαλερνιτάνα 0-0

Σασουόλο - Λέτσε 1-0

Έμπολι - Φιορεντίνα 0-0

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΜΙΛΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ