ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Αταλάντα: Καμπάνα σε Ντε Ρουν για το σπρώξιμο σε διαιτητή

Atalanta's Marten de Roon controls the ball during the Serie A soccer match between Atalanta and Juventus at the Gewiss stadium, in Bergamo, Italy, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Atalanta's Marten de Roon controls the ball during the Serie A soccer match between Atalanta and Juventus at the Gewiss stadium, in Bergamo, Italy, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) @ 2019 ANTONIO CALANNIN/ASSOCIATED PRESS

Η επεισοδιακή αποβολή του Μάρτεν Ντε Ρουν στο φινάλε του αγώνα με την Μίλαν θα κοστίσει στον μέσο της Αταλάντα, με τον αθλητικό δικαστή να του επιβάλλει ποινή τεσσάρων αγωνιστικών για τη νέα σεζόν.

Αν υπάρχει κάποιος παίκτης της Αταλάντα που να στενοχωρήθηκε διπλά με την εντός έδρας ήττα της ομάδας του με 2-0 από την Μίλαν στο τελευταίο ματς της φετινής Serie A, αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Μάρτεν Ντε Ρουν.

Αιτία η αποβολή του στο 93ο λεπτό της αναμέτρησης που έγινε με επεισοδιακό τρόπο, αφού πρώτα χτύπησε τον Κρούνιτς και κατόπιν έσπρωξε τον άρχοντα του αγώνα, Μαριάνι, που του έδειξε το δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Την Δευτέρα έμαθε την τιμωρία που μόνο μικρή δεν την λες, με τον Ολλανδό να τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών που θα την κουβαλήσει τη νέα σεζόν και να καλείται να πληρώσει και 10.000 ευρώ ως πρόστιμο.

Το μόνο παρήγορο είναι πως ο ίδιος κατάλαβε το λάθος του και απολογήθηκε μέσω του επίσημου λογαρισμού του στο Instagram, γράφοντας τα εξής:

"Τι απίστευτη σεζόν ξανά. Πραγματικά υπερήφανος για αυτή την ομάδα και αυτή την πόλη. Όχι απόλυτα υπερήφανος για την τελευταία μου πράξη φέτος.

Θα έπρεπε να ήμουν πιο προσεκτικός και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη σε όσους ενεπλάκησαν σε αυτή τη φάση. Για να τελειώσω ευχάριστα: το να βλέπω την Αταλάντα στην 3η θέση είναι κάτι που αξίζουμε μετά από τέτοια χρονιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2019 Antonio Calannin/Associated Press

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ