VIRAL

Ασύλληπτο τρολάρισμα σε Κλοπ από την Γουλβς, άλλαξε το αποτέλεσμα του αγώνα με την Λίβερπουλ για χάρη του

Ο Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια αγώνα της Λίβερπουλ στο FA Cup απέναντι στην Μπράιτον | 30 Ιανουαρίου 2023
Ο Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια αγώνα της Λίβερπουλ στο FA Cup απέναντι στην Μπράιτον | 30 Ιανουαρίου 2023 @2023 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Η δήλωση του Γιούργκεν Κλοπ πως εκείνος δεν... μετράει το τρίτο γκολ της Γουλβς απέναντι στην Λίβερπουλ ενέπνευσε τους ανθρώπους της να "πειράξουν" το αποτέλεσμα με τους κόκκινους στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter.

Η Λίβερπουλ υπέστη ταπεινωτική ήττα το απόγευμα του Σαββάτου στο "Μολινό" με 3-0 από την Γουλβς και έφτασε τις επτά αποτυχίες στη φετινή Premier League, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση εδώ και μεγάλο διάστημα.

Μοναδικό καλό διάστημα για τους κόκκινους στο ματς ήταν από την έναρξη του δευτέρου μέρους μέχρι το 70', όπου και είχαν σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρουν με τους Κεϊτά, Σαλάχ και Νούνιες, για να έρθει το 3-0 από τον Ρούμπεν Νέβες στο 71ο λεπτό και να κάνει τον Γιούργκεν Κλοπ να δώσει ένα μικρό άλλοθι στην ομάδα του.

"Το τρίτο γκολ δεν το μετράω επειδή ήταν η πρώτη φορά που πέρασαν τη γραμμή της σέντρας στο δεύτερο μέρος", είπε μεταξύ άλλων ο Γερμανός στο φινάλε της αναμέτρησης, για να έρθει αφοπλιστικη απάντηση από τους νικητές.

Αυτό το έκαναν μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Twitter, με την Γουλβς να αλλάζει το σκορ για χάρη του Κλοπ και να το κάνει 2-0 αντί για... 3-0, διαγράφοντας το γκολ του Νέβες στο 71'.

Κοινώς, τρολάρισμα υψηλού επιπέδου, ήτοι Premier League.

TAGS VIRAL ΓΟΥΛΒΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ