ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι: Γκολ για τους βίλανς στα 20 δευτερόλεπτα

Aston Villa's John McGinn, center, celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Manchester City at Villa Park Stadium in Birmingham, England, Wednesday, April 21, 2021. (Geoff Caddick/Pool via AP)
Aston Villa's John McGinn, center, celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Manchester City at Villa Park Stadium in Birmingham, England, Wednesday, April 21, 2021. (Geoff Caddick/Pool via AP) @ 2021GEOFF CADDICK/ASSOCIATED PRESS

Η Άστον Βίλα πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι καθώς χρειάστηκε μόλις 20 δεύτερολεπτα από την σέντρα για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Έντερσον και να ανοίξει το σκορ στη μεταξύ τους αναμέτρηση (VIDEO).

Η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε στο "Βίλα Παρκ" για την 32η αγωνιστική της Premier League με ένα "πρέπει" στο μυαλό των παικτών της καθώς προέρχονταν από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα εντός των συνόρων, την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Λιντς στο πρωτάθλημα και την ήττα με 1-0 από την Τσέλσι που της κόστισε τον αποκλεισμό από το FA Cup.

Ωστόσο, πριν καλά-καλά καταλάβουν οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα τι είχε συμβεί, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τη συμπλήρωση 20 δευτερολέπτων από τον πρώτο σφύριγμα του διαιτητή. Ο Μινγκς έκανε το γέμισμα, ο Γουότκινς κέρδισε τη μπάλα και έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, με τον ΜακΓκιν να ακολουθεί και με ωραίο πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Έντερσον.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό δεν ήταν το πιο γρήγορο γκολ που έχουν δεχτεί ποτέ οι γαλάζιοι του Μάντσεστερ επί εποχής Premier League αλλά το δεύτερο ταχύτερο, αφού το ρεκόρ ανήκει στον Άλαν Σίρερ που είχε χρειαστεί μόλις 10 δευτερόλεπτα αγώνα για να παραβιάσει την εστία της Σίτι, ως παίκτης της Νιούκαστλ τον Ιανουάριο του 2003.

Photo Credits: @ 2021Geoff Caddick/Associated Press

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ