SUPER LEAGUE 2

Αστέρας Βλαχιώτη - ΑΕΚ Β' 0-2: Φιλικό ξεμούδιασμα με νίκη για την Ένωση

Ο Χρήστος Γιούσης με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Χρήστος Γιούσης με τη φανέλα της ΑΕΚ PHOTO CREDITS: INTIME

Η ΑΕΚ Β' επικράτησε του Αστέρα Βλαχιώτη με 2-0 στη Λακωνία, με τους Αμούρ και Γιούση να χρίζονται σκόρερς για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Η ΑΕΚ Β' επικράτησε του Αστέρα Βλαχιώτη σε φιλική αναμέτρηση στη Σκάλα Λακωνίας με 2-0, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη Super League 2.

Τα γκολ για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πέτυχαν ο Γιανίς Άμουρ στο έκτο λεπτό, έπειτα από ωραίο συνδυασμό του του Γερολέμου με τον Γιούση. Ο Γιούσης "άλλαξε ρόλο" στο δεύτερο τέρμα της Ένωσης, καθώς αφού έκλεψε την μπάλα από τον Φώτη Καραγκιολίδη, σκόραρε στο 30ο λεπτό προ κενής εστίας.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν, ωστόσο ο Χατζηεμαννουήλ πραγματοποίησε δύο πολύ καλές επεμβάσεις, σε προσπάθειες του Σακολάροφ στο 5' και το 38'.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα το 0-2 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Αύριο οι παίκτες του Οφρυδόπουλο θα αντιμετωπίσουν τον Αήττητο Σπάτων στην έδρα του σε νέα φιλική αναμέτρηση.

Αστέρας Βλαχιώτη: Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Λάμτσε, Νεχέμια, Μαϊσουράτζε, Λεωνιδόπουλος, Σοκολάροφ, Παπουλής, Ντούνης, Αντο. Αγωνίστηκαν και οι Αθανασόπουλος, Σάνι, Κουτσογκίλας, Δημήτρουλας, Σταυρόπουλος, Τούνκας, Ρόδης, Ζαννής, Χριστόπουλος, Τραορέ, Ζαϊμι, Ιωαννίδης.

ΑΕΚ Β': Χατζηεμμανουήλ, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Μπούσης (72' Γεωργέας) Σταμούλης, Μπάμπης, Μουστακόπουλος (60' Ρουκουνάκης) Αμούρ, Γερολέμου (68' Τζούντα Γκαρσία) Γιούσης, Ιατρούδης (68' Κοσίδης).

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ