STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας Τρίπολης: Μόνο κάτοχοι διαρκείας στον αγώνα με την ΑΕΚ

Το στάδιο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"
Το στάδιο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" EUROKINISSI SPORTS

Δικαίωμα εισόδου στον αγώνα Αστέρας - ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten (11/12, 19:30) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Όπως ενημέρωσε ο Αστέρας Τρίπολης με ανακοίνωσή του, δικαίωμα εισόδου στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική αγωνιστική της Super League Interwetten (11/12, 19:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας. Απαραίτητη η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Αναλυτικά:

"Δικαίωμα εισόδου στον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, το Σάββατο (11/12, 19:30) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Για την είσοδο στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και στους εντός έδρας αγώνες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ της σεζόν 2021-2022, δεν εκδίδονται μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ