ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Καλτσά

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Καλτσά
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μετά από μία τριετία στην Τρίπολη ο Νίκος Καλτσάς είναι έτοιμος για τη δεύτερη θητεία του στον Αστέρα, με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν πως υπέγραψαν μαζί του τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Νίκος Καλτσάς γίνεται και πάλι κάτοικος Τρίπολης, αφού μετά από τη θητεία του στον Αστέρα από το 2016 μέχρι το 2019, θα φορέσει ξανά τη φανέλα των Αρκάδων. Αυτό έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής (09/06), με τους κιτρινομπλέ να κάνουν γνωστό πως υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας με τον 33χρονο επιθετικό.

"Ευχαριστώ πολύ τους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Επιστρέφω σε μια ομάδα η οποία αποτελεί πολύ ξεχωριστό μέρος της επαγγελματικής μου καριέρας, για να τιμήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φανέλα της.

Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, είναι σημαντικό όμως να είμαστε ενωμένοι, να γίνουμε μια οικογένεια, διότι έτσι αισθάνομαι κι έτσι έζησα εγώ τον Αστέρα και να αντιληφθούμε όλοι μας ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους μας.

Θα δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να δώσουμε όσο το δυνατό περισσότερες χαρές στους φιλάθλους του Αστέρα", τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Καλτσάς ο οποίος -εκτός του Αστέρα- έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Βέροια, Παναθηναϊκό, Ανόρθωση και Καρμιώτισσα.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ