STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 1-1: Ισοπαλία που ικανοποίησε και τους δύο

SUPERLEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF /   -
SUPERLEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / - EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ στο Θεόδωρος Κολοτρώνης. Ο Ανσαριφάρντ άνοιξε το σκορ για την Ένωση στο 56', ο Κώτσιρας έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 64'.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχθηκε την ΑΕΚ για την ένατη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Ο Ανσαριφάρντ έδωσε το προβάδισμα για την Ένωση στο 56', με τον Κώτσιρα να ισοφαρίζει στο 64', σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι τέλους.

Η ΑΕΚ παρέμεινε στην τέταρτη θέση, έχοντας 59 βαθμούς, ούσα στο -1 από τον τρίτο Άρη, ο οποίος έχει 60. Η τρίτη θέση θα κριθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι στο ΟΑΚΑ την επόμενη και τελευταία αγωνιστική. Ο Αστέρας Τρίπολης παρέμεινε οριστικά στην έκτη θέση, έχοντας 48 βαθμούς.

ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΡ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έψαξε με υπομονή να ανοίξει την άμυνα του Αστέρα, ο οποίος κάλυπτε με επιτυχία τα μετόπισθεν.

Πρώτη καλή στιγμή στο ματς, ωστόσο, ήταν για τους Αρκάδες στο 14', όταν ο Ρόναλντ Γκόμεζ με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ, λίγο έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα προς την εστία με τον Αθανασιάδη να απομακρύνει με εξαιρετική επέμβαση.

Δύο λεπτά μετά ήταν η σειρά του Τάνκοβιτς να απειλήσει. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός βγήκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως ο Τσιφτσής του έκλεισε γρήγορα το οπτικό πεδίο, με αποτέλεσμα να αποκρούσει την προσπάθεια του. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Αλμπάνης επιχείρησε το σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε ψηλά.

Στο 35' η ΑΕΚ απείλησε εκ νέου με τον Τάνκοβιτς. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός συνδυάστηκε πολύ ωραία με τον Σιμάνσκι, κινήθηκε προς την περιοχή από τον άξονα και με δυνατό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τσιφτσή.

Ο Αστέρας απείλησε την εστία της ΑΕΚ στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους. Πρώτα με τον Μουνάφο με ωραίο διαγώνιο σουτ από τα δεξιά στο 44' και η καλύτερη εξ' αυτών με τον Μπαράλες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, στη μοναδική φορά που τροφοδοτήθηκε εντός περιοχής της ΑΕΚ, στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Τιλίκα μπήκε ωραία στην αντίπαλη περιοχή από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής. Ο Μπαράλες επιχείρησε το σουτ με κοντινή προβολή, όμως ο Μπακάκης με καθοριστική επέμβαση γλίτωσε την Ένωση, ενώ η μπάλα βγήκε εκτός γηπέδου από τα πόδια του Αργεντινού φορ.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΣΚΟΡΑΡΑΝ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΚΤΩ ΛΕΠΤΩΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Η ΑΕΚ βρήκε δίχτυα στην πρώτη της τελική στο δεύτερο μέρος στο 56'. Οι Αλμπάνης και Τάνκοβιτς συνδυάστηκαν πολύ ωραία, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τροφοδότησε τον Ανσαριφάρντ και αυτός με ωραίο συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιφτσή.

Ο Αστέρας, ο οποίος προειδοποίησε στο 50' με κοντινή κεφαλιά του Σίτο, για την οποία είχε απάντηση ο Αθανασιάδης, απάντησε στο γκολ του Ανσαριφάρντ με τον Κώτσιρα στο 64'.

Ο Μουνάφο έκανε τη βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ και ο Κώτσιρας με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ, νίκησε τον Αθανασιάδη και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΔΟΚΑΡΙ ΜΕ ΜΠΑΡΑΛΕΣ ΣΤΟ 84' ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

Ο Αστέρας έφτασε μια ανάσα από την ολική ανατροπή στο 84', με τον Μπαράλες. Ο Άλβαρες εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Μπαράλες νίκησε τον Νεντελτσιάρου στο προσωπικό μαρκάρισμα και με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Αθανασιάδη. Στην εξέλιξη της φάσης ο Καστάνιο με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο τέλος το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό, όμως καμία ομάδα δεν μπόρεσε να βρει το νικητήριο γκολ, με αποτέλεσμα το 1-1 να παραμένει μέχρι το τέλος.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ