STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - ΠΑΟΚ 1-1: Έχασε έδαφος ο Δικέφαλος

Αστέρας - ΠΑΟΚ 1-1: Έχασε έδαφος ο Δικέφαλος

Ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να χάνει δύο βαθμούς στην Τρίπολη. Σβιντέρσκι και Μουνάφο οι σκόρερ των δύο τερμάτων.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ για την τρίτη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Ο Σβιντέρσκι άνοιξε το σκορ στο 56ο λεπτό με τον Μουνάφο να ισοφαρίζει στο 65', καθώς έβαλε κόντρα στον Ουάρντα στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή του Πασχαλάκη.

Ο ΠΑΟΚ πλέον είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 51 βαθμούς μαζί με την ΑΕΚ, ενώ ο Αστέρας είναι έκτος με 44.

ΔΥΟ ΔΟΚΑΡΙΑ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΣΦΙΝΤΕΡΣΚΙ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, καθώς ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε οδηγία στους παίκτες του να πιέσουν ψηλά για να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους.

Ο Δικέφαλος έφτασε κοντά στο γκολ 5'. Ο Βιεϊρίνια έκανε τη σέντρα και ο Σβιντέρσκι κοντρόλαρε την μπάλα και με ωραίο γυριστό σουτ ανάγκασε τον Παπαδόπουλο να δείξει τα αντανακλαστικά του, σταματώντας την προσπάθεια του Πολωνού με διπλή προσπάθεια, ενώ η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι.

Στο 11' ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, μετά από τρομακτική γκάφα του Πασχαλάκη. Ο Ίνγκασον του γύρισε την μπάλα ο Πασχάλακης δεν μπόρεσε να την κοντρολάρει και εκείνη είχε κατεύθυνση προς την εστία, ωστόσο την τελευταία στιγμή πρόλαβε να διορθώσει το λάθος του πριν περάσει η μπάλα την τελική γραμμή.

Ο Σβιντέρσκι έφτασε κοντά στο γκολ στο 22', ωστόσο η κεφαλιά που έπιασε ανάμεσα από τη μικρή περιοχή και το ύψος του πέναλτι, έπειτα από έξοχη σέντρα του Τζόλη, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν πιο μουδιασμένα στο παιχνίδι, ωστόσο ο ΠΑΟΚ μπόρεσε να βρει δίχτυα στο 56'. Ο Αουγκούστο έκανε τη συρτή σέντρα στην περιοχή, ο Σβιντέρσκι κοντρόλαρε, έχοντας πλάτη στο τέρμα, γύρισε ωραίο το κορμί του και εκτέλεσε τον Παπαδόπουλο με κεραυνό, ανοίγοντας το σκορ.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ

Ο Αστέρας δεν άργησε να απαντήσει, όταν σε φάση διαρκείας στην περιοχή και έπειτα από κεφαλιά του Μπαράλες, ο Ουάρντα έστειλε την μπάλα πάνω στον Μουνάφο και ο Ισπανός την έστειλε στα δίχτυα με καραμπόλα. Έστω και έτσι οι Αρκάδες βρήκαν άμεσα το γκολ της ισοφάρισης.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Στην εξέλιξη του παιχνιδιού οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν το γκολ της νίκης, ωστόσο δημιούργησαν ελάχιστες καλές φάσεις στις δύο εστίες, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Καραντώνη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ