STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Παναιτωλικός 4-2: Έτοιμοι οι Αρκάδες, προβλημάτισαν οι Αγρινιώτες

Ο Χερόνιμο Μπαράλες πανηγυρίζει γκολ του Αστέρα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης για την Super League | 15 Μαΐου 2022
Ο Χερόνιμο Μπαράλες πανηγυρίζει γκολ του Αστέρα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης για την Super League | 15 Μαΐου 2022 EUROKINISSI

Ο Αστέρας νίκησε 4-2 τον Παναιτωλικό σε φιλικό που διεξήχθη το Σάββατο (13/8) το απόγευμα στην Τρίπολη με τους γηπεδούχους να δείχνουν εξαιρετικά δείγματα γραφής σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους.

Ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε πανέτοιμος ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στο φιλικό που έδωσε το Σάββατο το απόγευμα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη. Οι Αρκάδες κέρδισαν 4-2 τους Αγρινιώτες που προβλημάτισαν με την απόδοση τους ιδίως στο δεύτερο 45λεπτο.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ. Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ με προβολή του Τιλίκα για να έρθει στο 21' ο Παναιτωλικός και να ισοφαρίσει με σουτ του Καρέλη μετά από πάσα του Λιάβα.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας έκανε ότι ήθελε. Αρχικά στο 49’ μετά την σέντρα του Γκαρντάβσκι ο Μπαράλες με κεφαλιά έκανε το 2-1 ενώ στο 53' οι Αρκάδες είχαν δοκάρι με τον Μπερτόγλιο. Στο επόμενο λεπτό όμως ο Μπερτόγλιο έκανε την πάσα προς τον Καστάνιος ο οποίος με νέα κεφαλιά έκανε τρία τα γκολ του Αστέρα. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 71’ ο Γκαρντάβσκι πέτυχε με τακουνάκι το 4-1.

Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του κατάφερε να μειώσει και άλλο το σκορ όταν κέρδισε πέναλτι με τον Τασουλή να κάνει χέρι και τον Καρέλη να διαμορφώνει το τελικό 4-2.

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος (46' Τσιφτσής), Καρμόνα (64' Γκαρθία), Ατιένθα (64' Αντζουλάς), Καστάνιο (77' Χριστόπουλος), Άλβαρες (77' Τασουλής), Στάνκο (77' Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Τιλίκα (46' Σίτο), Μπερτόγλιο (64' Σόνο), Ριέρα (46' Γκαρντάβσκι), Μπενίτο (46' Μπαράλες).

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον (65' Αποστολάκης), Κορνέλιους, Χουχούμης (65' Μλάντεν), Φλόρες, Τσινγκάρας (65 Βαρόνε), Ντίας (65' Νταγκό - 90' Μπελεβώνης), Χατζηθεοδωρίδης (85' Ξενιτίδης), Ντουάρτε (85' Αναστασόπουλος), Καρέλης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ