STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - ΟΦΗ 2-0: Σεφτέ στις νίκες για τους Αρκάδες με Τιλίκα και Γκαρντάβσκι

Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχε ο Τιλίκα
Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχε ο Τιλίκα INTIME SPORTS

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αστέρας, επικρατώντας 2-0 του ΟΦΗ και πήρε ανάσα στον βαθμολογικό πίνακα. Τιλικά και Γκαρντάβσκι ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά.

Ο Αστέρας πέτυχε την πρώτη του νίκη, επικρατώντας του ΟΦΗ 2-0 για την 6η αγωνιστική της Super League. Οι σκόρερ για την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά ήταν οι Τιλίκα και Γκαρντάβσκι που καθάρισαν το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Οι Αρκάδες έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα. αφήνοντας την μπάλα στον ΟΦΗ. Κατάφεραν να περιορίσουν την απειλή των φιλοξενούμενων και αξιοποίησαν κάποιες από τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Αστέρας - ΟΦΗ 2-0: Σεφτέ στις νίκες για τους Αρκάδες με Τιλίκα και Γκαρντάβσκι
SPORT24

Ο Τιλίκα άνοιξε το σκορ στο 19', με ένα εκπληκτικό σουτ έδωσε το προβάδισμα στους Αρκάδες. Ο Μπαρτόλο έκανε το γύρισμα και ο Τιλίκα με ένα υπέροχο βολέ μέσα στην περιοχή έκανε το 1-0. Το 2-0 έγινε λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

Ο Μεγιάδο έχασε την μπάλα από τον Ιγκλέσιας, εκείνος βρήκε τον Μπαράλες που άνοιξε με την μία στον Μπαρτόλο, αυτός γύρισε στον Γκαρντάβσκι που νίκησε τον Στίβενς για το 2-0 στο 45'.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάτι που βόλεψε τον Αστέρα, ο οποίος είχε την καλύτερή του στιγμή με τον Μπαράλες στο 59'. Μόνο προς το τέλος προσπάθησαν οι Κρητικοί να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, δίχως όμως αποτέλεσμα με το 2-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Το ματς

Ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο δεκάλεπτο κυριάρχησε. Το πρέσινγκ ψηλά είχε αποτέλεσμα, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ουσιαστικά.

Ο Αστέρας ανέβασε στροφές, δύο καλές επιθέσεις που δημιούργησε σταμάτησαν ως οφσάιντ, όμως στην τρίτη έφτασε στο γκολ. Ο Μπαρτόλο γύρισε ωραία στον Τιλίκα και εκείνος με τρομερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0 στο 19'.

Οι γηπεδούχοι έλεγχαν τον αγώνα με τον ΟΦΗ να προσπαθεί να γίνει απειλητικός δίχως αποτέλεσμα. Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0, ο Αστέρας βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Μίκαλε Γκαρντάβσκι.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε. Ο ΟΦΗ πήρε την κατοχή της μπάλας, όμως απείλησε ελάχιστα την εστία του Παπαδόπουλου. Πιο απειλητικός ήταν και σε αυτό το μέρος ο Αστέρας, ο οποίος είχε κάποιες στιγμές για να πετύχει κάποιο γκολ.

Στο 59' ο Γκαρτνάβσκι έκλεψε την μπάλα από τον Ντιουσέ από τα αριστερά και έκανε τη γλυκιά σέντρα στο δεύτερο δοκάρι. Ο Αργεντινός φορ έπιασε μια κεφαλιά, αλλά ο Στίβενς μπλόκαρε την μπάλα. Τρία λεπτά μετά ο Μπαρτόλο βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Στίβενς, όμως τον σταμάτησε και πάλι.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να πάρει κάτι από το ματς στο φινάλε, όμως οι προσπάθειες του Μπουζούκη στο 78' και του Γκερέρο δύο λεπτά μετά δεν κατάφεραν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα με το 2-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε του ματς.

Αστέρας - ΟΦΗ 2-0: Σεφτέ στις νίκες για τους Αρκάδες με Τιλίκα και Γκαρντάβσκι
SPORT24

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Γκαρσία, Αλβάρες, Ιγκλέσιας (75' Βαλιέντε), Μπαρτόλο (74' Μπερτόγλιο, Ριέρα 87'), Ντομίνγκεθ (46' Στάνκο), Τιλίκα, Γκαρντάβσκι (65' Ρετζίς), Μπαράλες.

ΟΦΗ: Στίβενς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης (73' Μπαλογιάννης), Μεγιάδο (46' Τοράλ), Ντιούσε (62' Στάικος), Περέα, Ντίκο (57' Μπουζούκης), Γκερέρο, Ντουρμισάι (46' Μπιφουμά).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ