ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Με φανέλα αφιερωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος τη νέα σεζόν

Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Βόλο | 19 Μαρτίου 2022
Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Βόλο | 19 Μαρτίου 2022 INTIME SPORTS

Ο αντιπρόεδρος του Αστέρα, Δημήτρης Κενές, μέσα από το podcast των Αρκάδων έκανε γνωστό πως η τρίτη φανέλα της νέας σεζόν θα είναι αφιερωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρης Κενές, την 13η Απριλίου η οποία από την διεθνή εκστρατεία More Than Football είναι η ημέρα δράσης για τη Βιωσιμότητα και την Κλιματική Αλλαγή, ανακοίνωσε ότι η εκτός έδρας εμφάνιση του συλλόγου τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι αφιερωμένη στην Προστασία του Περιβάλλοντος. Σχεδιασμένη μόνο με ανακυκλώσιμα υλικά και με κεντρικό σύνθημα: THERE IS NO PLANET B.

Χαρακτηριστικά είπε στο podcast των Αρκάδων:

εια σας, ονομάζομαι Δημήτρης Κενές και είμαι Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Με μεγάλη ευθύνη και σεβασμό στις αρχές που πρεσβεύει ο σύλλογός μας και με αφορμή τη διεθνή εκστρατεία More Than Football, που έχει αφιερώσει τη σημερινή ημέρα στη Βιωσιμότητα και Κλιματική Αλλαγή, θα σας μιλήσω για τη νέα δράση που ετοιμάζει η ομάδα μας και αφορά στη φανέλα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πριν από αυτό θα ήθελα να πω ότι αισθάνομαι περήφανος που αποτελώ μέλος ενός οργανσιμού, ο οποίος - ακολουθώντας το όραμα των ιδιοκτητών του, του κυρίου Δημήτρη Μπάκου και του κυρίου Γιάννη Καϋμενάκη - αντιλαμβάνεται το ρόλο που όχι απλώς επιθυμεί, αλλά και επιβάλλεται να έχει στην κοινωνία.

Το ποδόσφαιρο, πέρα από την επαγγελματική του υπόσταση, έχει μία ξεχωριστή και πολύ περισσότερο αξιοποιήσιμη δύναμη. Αυτή τη δύναμη, λοιπόν, που τού προσφέρει η ίδια η κοινωνία λόγω των συναισθημάτων που προκαλεί, είναι υποχρεωμένο να την επιστρέφει.

Εμείς στον ΑΣΤΕΡΑ έχουμε αντιληφθεί πλήρως το ρόλο που καλείται το ποδόσφαιρο να έχει στην κοινωνία. Τη δύναμη προσφοράς, αλληεγγύης και σεβασμού σε κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη, αλλά και σε ζητήματα που που αφορούν συνολικά στην ανθρωπότητα και που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια είναι πάρα πολλά.

Εκτός, λοιπόν, από τις κοινωνικές δράσεις που πραγματοποιεί ο σύλλογός μας, τα τελευταία χρόνια στρατηγική επιλογή μας είναι να στέλνουμε τα κοινωνικά μηνύματα όπου κι αν αγωνίζεται η ομάδας μας, ώστε αυτά να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, λοιπόν, η εκτός έδρας εμφάνισή μας είναι αφιερωμένη στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου, στηρίζοντας τη σπουδαία δράση που επιτελούν οι Σύλλογοι Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες, ΦΛΟΓΑ και ΛΑΜΨΗ.

Τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση, αφιερώνοντας την εκτός έδρας εμφάνισή μας στην προστασία του περιβάλλοντος, το οποίο όπως επιβεβαιώνεται από τους διεθνείς οργανισμούς, τόσο πολύ έχει καταπονηθεί τα τελευταία χρόνια.

Σε συνεννόηση, λοιπόν, με την MACRON, την ιταλική εταιρεία που προμηθεύει με αθλητικό υλικό τον ΑΣΤΕΡΑ, αποφασίσαμε τη νέα χρονιά να σχεδιάσουμε μία φανέλα που θα στέλνει το μήνυμα της ανάγκης για προστασία του περιβάλλοντος.

Συμμετέχοντας στην ενότητα Eco-Fabric της Macron, έχουμε ήδη δημιουργήσει μία φανέλα φιλική προς το περιβάλλον, δηλαδή Eco-Friendly, η οποία προέρχεται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, πιστοποιημένο από το Global Recycle Standard και μπορεί έτσι να επιστραφεί στην αγορά με τη μορφή νέων οικολογικά βιώσιμων προϊόντων. Για την παραγωγή της κάθε εμφάνισης χρησιμοποιούνται 13 πλαστικά μπουκάλια μισού λίτρου τύπου PEK.

Με κεντρικό μήνυμα THERE IS NO PLANET B, που θα αναγράφεται στο πίσω μέρος της φανέλας, ο ΑΣΤΕΡΑΣ τη νέα αγωνιστική περίοδο όπου κι αν αγωνίζεται θα συμβάλλει στη Βιωσιμότητα και την προστασία του Περιβάλλοντος.

Θα μου επιτρέψετε να κρατήσω ακόμη μυστικό το χρώμα αυτής της εκτός έδρας φανέλας, όπως επίσης και τον τρόπο που θα παρουσιαστεί. Να είστε πάντως σίγουροι ότι θα είναι και αυτά συμβατά τόσο με τη δράση, όσο και με τις αρχές του όπως είπα και στο ξεκίνημα.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα συνεχίσει να δείχνει εμπράκτως τις κοινωνικές του ευαισθησίες. Δεν θα σταματήσουμε να ανταποδίδουμε στην κοινωνία τη δύναμη και τη δυναμική που μας προσφέρει. Και βέβαια δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε με την αντίληψη ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι περισσότερο από ένα άθλημα. We Are More Than Football".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ