STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Ιωνικός 4-0: Φιλική τεσσάρα του Αστέρα στον Ιωνικό

Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν στο φιλικό με τον Ιωνικό | 1 Αυγούστου 2021
Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν στο φιλικό με τον Ιωνικό | 1 Αυγούστου 2021 EUROKINISSI

Ο Αστέρας επικράτησε 4-0 του Ιωνικού σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη την Κυριακή (1/8) το βράδυ στην Τρίπολη. Οι Μπενίτο, Ριέρα, Κρέσπι και Τιλίκα οι σκόρερ για τους Αρκάδες.

Με τέσσερα γκολ φιλοδώρησε ο Αστέρας τον Ιωνικό σε φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Τρίπολη την Κυριακή (1/8) το βράδυ. Οι γηπεδούχοι έδειξαν να βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες είχαν να αντιμετωπίσουν και αρκετά κρούσματα κορονοϊού.

Το σκορ για τους Αρκάδες ο Μπενίτο στο 24' έπειτα απο ασίστ του Ριέρα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ριέρα εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι.

Η πρώτη φάση του Ιωνικού ήρθε στο 66' με τον Μάναλη αλλά ο Τσιφτσής είπε όχι και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ο Αστέρας προς το τέλος βρήκε δύο ακόμη τέρματα. Αρχικά με τον Κρέσπι που στο 87' έκανε το 3-0 στο 87΄, ενώ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Τιλίκα διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Ρούμπεν Γκαρσία, Ατιένθα, Τασουλής, Σανταφέ, Κανελλόπουλος, Καπίγια, Ριέρα, Σίτο, Μπενίτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Σγουρής, Τσιφτής, Καρμόνα, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Σονί, Λέο Τιλίκα, Ρετζίς, Μπαράλες

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Ντελγκάδο, Βαλεριάνος, Βαφέας, Σάντσες, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ματσούκας, Μπουένο, Αοσμάν, Ιατρούδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Αναγνωστόπουλος, Μύγας, Μουστάκης, Κιάκος, Τσιριγώτης, Λουάν, Γκοτσούλιας, Πογοσιάν, Ρομαό, Μπονέτι, Μάναλης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ