ΜΙΛΑΝ

Αστέρας: Η Μίλαν αγόρασε τον Ψεύτη

Οι σημαίες του Αστέρα
Οι σημαίες του Αστέρα EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας ανακοίνωσε πως η Μίλαν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του 18χρονο τερματοφύλακα, Φώτη Ψεύτη και τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή.

Στην primavera της Μίλαν θα συνεχίσει την καριέρα του και τη νέα σεζόν ο Φώτης Ψεύτης, καθώς ο Αστέρας ανακοίνωσε πως οι "ροσονέρι" ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς του 18χρονο τερματοφύλακα.

Τη φετινή σεζόν, ο νεαρός γκολκίπερ πραγματοποίησε 9 συμμετοχές με την Κ18 του συλλόγου, καθώς και μία με την primavera, στην οποία αγωνίζεται ακόμα ένας Έλληνας, ο 19χρονος στόπερ, Νίκος Μιχελής.

Η ανακοίνωση του Αστέρα

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την πώληση του Φώτη Ψεύτη στην Milan, η οποία ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή. Αισθανόμαστε περήφανοι για την εξέλιξη του Φώτη Ψεύτη, στον οποίο ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ

Δήλωση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρη Μποροβήλου: "Ακόμη ένα παιδί του ΑΣΤΕΡΑ άνοιξε τα φτερά του για το υψηλότερο επίπεδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αισθανόμαστε διπλά υπερήφανοι. Αφενός για την εξέλιξη ενός παιδιού που μεγάλωσε στον σύλλογό μας και αφετέρου για τη συνεργασία με ένα από τα πιο σπουδαία club παγκοσμίως, όπως είναι η Milan.

Ευχόμαστε στον Φώτη καλή σταδιοδρομία, κάθε επιτυχία στην καριέρα του και ελπίζουμε ότι τα εφόδια του ΑΣΤΕΡΑ θα τον οδηγήσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Εμείς θα συνεχίσουμε με συνέπεια και μεγάλη ευθύνη να στηρίζουμε τη δουλειά στις Ακαδημίες μας και να δίνουμε προοπτική σπουδαίας καριέρας στα νεαρά παιδιά που μάς εμπιστεύονται".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ