ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Είπε το "ναι" και επιστρέφει στην Τρίπολη ο Ράσταβατς

Αστέρας: Είπε το "ναι" και επιστρέφει στην Τρίπολη ο Ράσταβατς
INTIME

Έναν χρόνο μετά από την αποχώρησή του από τον Αστέρα ο Μίλαν Ράσταβατς επιστρέφει στην Τρίπολη, αποδεχόμενος την πρόταση που του έκαναν οι Αρκάδες για να αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία τους από τη νέα σεζόν.

Ο Μίλαν Ράσταβατς είχε αφήσει θετικό έργο στα τρία χρόνια της παρουσίας του στον Αστέρα, από το 2019 μέχρι το 2022, και όταν οι δύο πλευρές αποφάσισαν το περασμένο καλοκαίρι να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, το διαζύγιο ήταν άκρως φιλικό.

Το γεγονός αυτό έπαιξε το ρόλο του και έναν χρόνο μετά -με τον Σέρβο προπονητή να έχει εργαστεί την περασμένη σεζόν στην Βοϊβοντίνα- οι δρόμοι τους ξανασμίγουν, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως πείστηκε από το πλάνο που του παρουσιάστηκε στο ραντεβού που είχε με τους διοικούντες τον σύλλογο και αποδέχτηκε την πρότασή τους για να επιστρέψει.

Πέρα μάλιστα από τον Ράσταβατς, θα υπάρχει ακόμη μία επιστροφή για την ομάδα της Αρκαδίας αφού αναμένεται να επιστρέψει και ο γυμναστής, Παύλος Γκότσης.

Σημειώνεται πως στο διάστημα που εργάστηκε στον Αστέρα, ο Ράσταβατς είχε απολογισμό 31 νίκες - 32 ισοπαλίες - 32 ήττες, με τον Σέρβο να επιστρέφει στον πάγκο με στόχο να ανεβάσει το σύλλογο μετά από μία όχι και τόσο ικανοποιητική σεζόν που βρήκε την ομάδα της Τρίπολης να τερματίζει στην 10η θέση της βαθμολογίας.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ