STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Ατρόμητος 6-2: Οι Αρκάδες με πρωταγωνιστή τον Σόνι συνέτριψαν την ομάδα του Περιστερίου

Ο Σόνι στη διάρκεια του αγώνα Αστέρας - Ατρόμητος | 28 Νοεμβρίου 2021
Ο Σόνι στη διάρκεια του αγώνα Αστέρας - Ατρόμητος | 28 Νοεμβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο Αστέρας έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Σόνι που πέτυχε δύο γκολάρες και είχε δύο ασίστ συνέτριψε τον Ατρόμητο με το τελικό 6-2 να είναι η δεύτερη μεγαλύτερη νίκη των Αρκάδων στην ιστορία τους στη Super League.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σόνι, είχε δύο γκολ και δύο ασίστ, ο Αστέρας επικράτησε του Ατρόμητου με 6-2 για την 11η αγωνιστική της Super League πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τον Μίλαν Ράσταβατς στον πάγκο των Αρκάδων.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν πέντε γκολ, τα δύο εξ αυτών γκολάρες, χωρίς να έχουν τον τιμωρημένο Μπαράλες στη σύνθεση τους και υπήρχαν στιγμές που έκαναν ότι ήθελαν την άμυνα του Ατρόμητου που έδειξε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τη νίκη τους επί του ΠΑΟΚ μια εβδομάδα νωρίτερα.

Οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς μπήκαν από την αρχή δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη τους καλή στιγμή στο 7' όταν ο Σόνι πήρε τη μπάλα από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Στρούγγη, έκανε και το διαγώνιο σουτ για να νικήσει τον Γιαννιώτη για το 1-0.

Το 2-0 για τον Αστέρα έγινε στο 20' σε μια φάση που ξεκίνησε και ολοκλήρωσε ο Ριέρα ο οποίος είχε περάσει στο ματς αντί του Σίτο που δεν μπορούσε να συνεχίσει λόγω ενός τραυματισμού. Ο Ριέρα άνοιξε στα δεξιά, έκανε την κίνηση προς το πέναλτι, πήρε την ασίστ και με πλασέ έκανε δύο τα γκολ των γηπεδούχων.

Ο Αστέρας εξακολουθούσε να κάνει ότι ήθελε στην αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου να μην μπορεί να αντιδράσει. Βρήκε και τρίτο γκολ μάλιστα στο 41' με τρομερό σουτ του Σόνι εκτός περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο πρώτο μέρος στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μουνίθ να μειώνει σε 3-1 με ένα υπέροχο γκολ με σουτ εκτός περιοχής το οποίο πήγε στο δεξί γάμα του Τσιφτσή.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Στο ίδιο τέμπο και το δεύτερο 45λεπτο

Η εικόνα του δευτέρου μέρους ήταν παρόμοια με αυτή του πρώτου και το μόνο που άλλαξε ήταν πως ο Σόνι δεν σκόραρε, αλλά μοίραζε ασίστ στους συμπαίκτες του.

Αρχικά ο Καμερουνέζος στο 65' έδωσε υπέροχη κάθετη πάσα προς τον Κρεσπί που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς και αυτός με διαγώνιο σουτ έγραψε το 4-1.

Με τη σέντρα οι παίκτες του Αστέρα έκλεψαν τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Σόνι, που και πάλι έκανε διαγώνια πάσα προς τον Κρεσπί, αυτός μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει στον Παπαδόπουλο άλλαξε πορεία και πέρασε σύριζα από το οριζόντιο δοκάρι με το 5-1 να είναι γεγονός για τον Αστέρα.

Το μόνο που κατάφερε ο Ατρόμητος ήταν να μειώσει στο 84' με δυνατό σουτ του Κολούρη εκτός περιοχής με τον επιθετικό της ομάδας του Περιστερίου να σουτάρει και να νικάει τον Τσιφτσή.

Ο Αστέρας όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 90+3' ο Ριέρα με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 6-2.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα πιο σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία της Super League Interwetten

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ