STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Αστέρας - Απόλλων: Ο Βέρχουλστ έμεινε για πέντε λεπτά στο έδαφος μετά από σύγκρουση, αποχώρησε με φορείο και κολάρο στον αυχένα

Ο Νταβίνο Βέρχουλστ στο παιχνίδι του Αστέρα με τον Απόλλωνα
Ο Νταβίνο Βέρχουλστ στο παιχνίδι του Αστέρα με τον Απόλλωνα EUROKINISSI SPORTS

Ο Βέρχουλστ είχε σύγκρουση με τον Σίτο, έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας πως δεν έχει τις αισθήσεις του, με τα ιατρικά τιμ των δύο ομάδων, να τρέχουν να συνδράμουν. Αποχώρησε με φορείο και κολάρο.

Μία ιδιαίτερα ανησυχητική στιγμή σημειώθηκε στο 55ο λεπτό του αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα και τον Απόλλωνα. Έπειτα από μία σύγκρουση με τον Σίτο στον αέρα σε διεκδίκηση της μπάλας έπεσε στο έδαφος άτσαλα.

Ο παίκτης του Απόλλωνα έδειχνε να μην έχει τις αισθήσεις του τρομάζοντας άπαντες στο γήπεδο. Αμέσως έτρεξαν από τα ιατρικά τιμ και των δύο ομάδων για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Λίγο αργότερα, οι άνθρωποι του Αστέρα και του Απόλλωνα φάνηκαν να ηρεμούν.

Μετά από περίπου πέντε λεπτά, αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο φορώντας μάλιστα κολάρο. Μάλιστα, ο Παπαδόπουλος πήγε από πάνω του, καθώς αποχωρούσε. Ο Βερχούλστ διεκομίσθη στο νοσοκομείο, χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Τα ιατρικά επιτελεία των ομάδων πάνω από τον Βέρχουλστ
Τα ιατρικά επιτελεία των ομάδων πάνω από τον Βέρχουλστ EUROKINISSI
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ