ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ασίστ ο Λημνιός για την Τβέντε που έχασε προβάδισμα τριών γκολ κόντρα στην Αϊντχόφεν

Ασίστ ο Λημνιός για την Τβέντε που έχασε προβάδισμα τριών γκολ κόντρα στην Αϊντχόφεν
TWITTER

Ο Δημήτρης Λημνιός έβγαλε την πρώτη ασίστ του στη φετινή Eredivisie, όμως η Τβέντε δεν κατάφερε να νικήσει την Αϊντχόφεν, παρότι προηγήθηκε με 3-0 στο 25'.

Η Τβέντε προηγήθηκε με τρία γκολ κόντρα στην Αϊντχόφεν μέσα σε 25 λεπτά αγώνα, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη σε ένα χορταστικό 3-3 για την 28η αγωνιστική της Eredivisie στο οποίο ο Δημήτρης Λημνιός έβγαλε ασίστ.

Ο Έλληνας διεθνής έπαιξε το 1-2 από αριστερά με τον Μίχελ Φλαπ, βγήκε τετ α τετ με τον Γιόελ Ντρόμελ και κατάφερε να περάσει την μπάλα αριστερά στον Ρίκι φαν Βόλφσβινκελ, ο οποίος έκανε το 1-0 στο 13'. Ήταν ηπρώτη ασίστ του σε 27 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ έχει σκοράρει και τέσσερις φορές. Ακολούθησε ακόμα ένα γκολ του Ολλανδού επιθετικού κι ένα του Φλαπ, που προοικονομούσαν για θρίαμβο των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Ρόγκερ Σμιτ (την εβδομάδα που ανακοινώθηκε ότι τη νέα σεζόν θα τον διαδεχθεί ο Ρουντ φαν Νίστελροϊ) απάντησε με τον Τζόι Φέρμαν στο 35' και στο 53' ο Κόντι Χάκπο έκανε το 3-2. Στις καθυστερήσεις του αγώνα κι ενώ ο Λημνιός είχε βγει αλλαγή στο 88', ο Ολιβιέ Μποσκαλί ισοφάρισε σε 3-3 για τους φιλοξενούμενους.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ