ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

AS: "Προτεραιότητα του Βάτσλικ είναι να συνεχίσει στην Ισπανία"

Ο Τόμας Βάτσλικ με τη φανέλα της εθνικής Τσεχίας στο Euro 2020
Ο Τόμας Βάτσλικ με τη φανέλα της εθνικής Τσεχίας στο Euro 2020 PHOTO CREDITS: ASSOCIATED PRESS

Ο Τσέχος τερματοφύλακας της Σεβίλλης, Τόμας Βάτσλικ, προτίθεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία, όπως αναφέρει δημοσίευμα της "AS".

Ο Τόμας Βάτσλικ μένει και τυπικά ελεύθερος σε λίγες ημέρες από τη Σεβίλλη και η πρόθεσή του είναι να παραμείνει στην Ισπανία, σύμφωνα με δημοσίευμα της "AS".

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 32χρονος Τσέχος τερματοφύλακας έχει δεχθεί προτάσεις από Τουρκία, ενώ το όνομά του "παίζει" και για τον Ολυμπιακό, ωστόσο η πρόθεσή του είναι να παραμείνει στην Ισπανία.

Ο λόγος είναι ότι η οικογένειά του έχει προσαρμοστεί στην Ιβηρική χερσόνησο, ενώ οι καλές του εμφανίσεις στο Euro 2020, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μένει ελεύθερος, τον κάνει αυτομάτως μια ιδιαίτερα ελκυστική περίπτωση για τις ομάδες της La Liga.

Φέτος ο Βάτσλικ αγωνίστηκε με τους Ανδαλουσιανούς 8 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν τις περιπτώσεις των Μάρκο Μπιζότ, το όνομα του οποίου ακούστηκε και για την ΑΕΚ, αλλά και του Κλανούντιο Ράμος της Πόρτο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ