ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

AS: "Ο Λεβαντόβσκι θέλει να φύγει από την Μπάγερν και να πάει το καλοκαίρι στη Ρεάλ"

Ο Λεβαντόφσκι πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην Ντόρμουντ
Ο Λεβαντόφσκι πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στην Ντόρμουντ © 2021 SVEN HOPPE/AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι φαίνεται πως έχει αποφασίσει να ρίξει τίτλους τέλους με την Μπάγερν το καλοκαίρι έπειτα από επτά χρόνια στο Μόναχο, με δημοσίευμα της AS να υποστηρίζει ότι ο Πολωνός σταρ θέλει να αποχωρήσει για λογαριασμό της Ρεάλ.

Έπειτα από επτά χρόνια παρουσίας στο Μόναχο, ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μπάγερν το προσεχές καλοκαίρι, παρότι το συμβόλαιό του με τον σύλλογο ολοκληρώνεται το 2023. Ο Πολωνός σούπερ σταρ, επιθυμεί να γυρίσει σελίδα και να αγωνιστεί σε νέα ομάδα και σε νέο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της AS, η Ρεάλ είναι η ομάδα η οποία η "μηχανή των γκολ" των Βαυαρών θέλει να συνεχίσει την επιτυχημένη καριέρα της. Την ίδια στιγμή, οι Μαδριλένοι παρακολουθούν την περίπτωση του 33χρονου ως μία από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα ήθελαν το καλοκαίρι να έχουν στο ρόστερ τους.

Ο Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπάγερν έχει σημειώσει 307 γκολ και έχει μοιράσει 66 ασίστ σε 339 αναμετρήσεις, γράφοντας ιστορία, αφού έσπασε το ρεκόρ σε γκολ σε μια σεζόν στο πρωτάθλημα του Γκέρντ Μίλερ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ BUNDESLIGA LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ