ΑΡΣΕΝΑΛ

Αρτέτα: "Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να μας φέρει σε δύσκολη θέση"

O Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο της Άρσεναλ κατά τη διάρκεια ντέρμπι με την Τότεναμ για την Premier League
O Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο της Άρσεναλ κατά τη διάρκεια ντέρμπι με την Τότεναμ για την Premier League @ 2021 NICK POTTS/ASSOCIATED PRESS

Ο Μικέλ Αρτέτα ξεκαθάρισε πως η υπόθεση πρόκριση στους "8" του Europa League δεν έχει κριθεί για την Άρσεναλ παρά το υπέρ της 3-1 στο "Καραϊσκάκης" και προειδοποίησε πως με τον Ολυμπιακό όλα είναι ανοιχτά.

Η Άρσεναλ προέρχεται από δύο σπουδαίες επιτυχίες, το 3-1 επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους "16" του Europa League και το 2-1 επί της Τότεναμ με ανατροπή σε ματς για την 28η αγωνιστική της Premier League, ωστόσο αυτό διόλου δεν εφησυχάζει τον Μικέλ Αρτέτα.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να συνεχίσει να βλέπει την ομάδα του να βελτιώνεται τη στιγμή που έχει μπει στη τελική ευθεία της σεζόν όπου κρίνονται τα πάντα και κατέστησε σαφές πως μόνο εύκολο έργο δεν θα έχουν οι κανονιέρηδες απέναντι στους νταμπλούχους Ελλάδας το βράδυ της Πέμπτης (18/3, 19:55, COSMOTE SPORT 2 HD) στον αγώνα ρεβάνς του "Emirates".

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση η Άρσεναλ μετά το υπέρ της 3-1 στην Ελλάδα: "Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχω δει πως ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη σε αρκετά παιχνίδια στα τελευταία λεπτά. Θα είναι δύσκολα, καθώς θα προσπαθήσουν να μας πιέσουν και να μας φέρουν σε δύσκολη θέση. Όλα είναι ανοιχτά".

Για τον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού, Ελ Αραμπί: "Έχει σκοράρει δύο φορές απέναντι μας και δημιουργεί συνεχώς κινδύνους. Είναι ένας έξυπνος ποδοσφαιριστής και πρέπει να προσέξουμε".

Για τον πρόσφατο πειθαρχικό παράπτωμα του Ομπαμεγιάνγκ που είχε ως συνέπεια να τον αφήσει εκτός αποστολής από το κυριακάτικο ντέρμπι με την Τότεναμ: "Έχουμε μιλήσει και έχουμε λύσει τα πάντα. Προχωράμε κανονικά".

Για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η Άρσεναλ: "Κάποιοι είναι σε καλύτερη κατάσταση και κάποιοι σε χειρότερη. Έχουμε προβλήματα αλλά ελπίζουμε όλοι να είναι σε θέση να αγωνιστούν αύριο".

Για τον Μαρτινέλι: "Είναι επαγγελματίας. Τα κάνει όλα τέλεια στην προπόνηση. Θέλει όμως υπομονή και θα πάρει την ευκαιρία του".

Για την κατάσταση του Σακά: "Θα κάνει ένα ακόμη τεστ. Είχε μυϊκές ενοχλήσεις. Είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά δεν είμαστε ακόμα σίγουροι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Nick Potts/Associated Press

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ