ΑΡΣΕΝΑΛ

Αρτέτα για τη διαιτησία: "Αν πω όσα πιστεύω, θα τιμωρηθώ για έξι μήνες"

Ο Μικέλ Αρτέτα στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπράιτον
Ο Μικέλ Αρτέτα στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπράιτον © 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Ο Μικέλ Αρτέτα εμφανίστηκε ενοχλημένος από τη διαιτησία στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ, υποστηρίζοντας μετά τη βαριά ήττα της Άρσεναλ πως αν μιλήσει για ό,τι πιστεύει θα δεχθεί βαριά τιμωρία.

Η Τότεναμ πήρε με εμφατικό τρόπο το ντέρμπι με την Άρσεναλ, επικρατώντας 3-0 με τους Κέιν και Σον, και την πλησίασε στην τέταρτη θέση, μειώνοντας τη μεταξύ τους απόσταση στον έναν βαθμό. Ως εκ τούτου, παρέμεινε ανοικτή η μάχη για τα εισιτήρια του Champions League.

Παρά το σκορ, ο Μικέλ Αρτέτα είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία, λόγω του πέναλτι που κέρδισαν οι Spurs, αλλά και της αποβολής του Ρομπ Χόλντινγκ στο πρώτο μέρος. Ο Ισπανός εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του, όμως δεν θέλησε να επεκταθεί περαιτέρω, τονίζοντας πως αν πει όσα πιστεύει θα τιμωρηθεί για έξι μήνες.

"Αν πω ό,τι πιστεύω θα τιμωρηθεί για έξι μήνες. Μου επιτρέπεται να δώσω την ερμηνεία μου για το τι συνέβη, αλλά δεν ξέρω πώς να πω ψέματα. Είναι ντροπή, καταστράφηκε ένα όμορφο παιχνίδι.

Δεν θέλω και δεν μπορώ να σας πω για τη διαιτησία, μπορείτε να φωνάξετε τον ρέφερι και να εξηγήσει όσα πρέπει μπροστά στην κάμερα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Την άποψή του ωστόσο, δεν συμμερίζεται ο Αντόνιο Κοντέ, ο οποίος ρωτήθηκε για τις δηλώσεις και άσκησε έντονη κριτική: "Ο Αρτέτα είναι πολύ καλός προπονητής. Αλλά μόλις ξεκίνησε σε αυτή τη δουλειά και νομίζω ότι τον ακούω να παραπονιέται πολύ. Πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο στην ομάδα του και να μην παραπονιέται τόσο πολύ. Η κόκκινη κάρτα για μένα ήταν ξεκάθαρη".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ