ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Στο Ντουμπάι για προπόνηση, ο Αρτέτα αφήνει στο Λονδίνο τον Ομπαμεγιάνγκ

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με τη φανέλα της Άρσεναλ
Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με τη φανέλα της Άρσεναλ © 2021 ADAM DAVY / POOL PA / AP IMAGES

Η Άρσεναλ θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι για ένα προπονητικό καμπ εν μέσω του χειμερινού διαλείμματος στην Premier League, με τον Μικέλ Αρτέτα να αφήνει στο Λονδίνο τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, που αποτελεί πλέον ξένο σώμα στους Κανονιέρηδες.

Ανάσες θα πάρουν οι ποδοσφαιριστές της Premier League, οι οποίοι θα ξεκουραστούν στο χειμερινό διάλειμμα που ξεκίνησε από τις 23 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 5 Φλεβάρη, με τη διοργανώτρια αρχή να αποφασίζει πως δεν θα προγραμματιστούν μέσα σε αυτό το διάστημα εξ αναβολής παιχνίδια.

Ως εκ τούτου, η Άρσεναλ επέλεξε να εκμεταλλευτεί το κενό και να ταξιδέψει στο Ντουμπάι για ένα προπονητικό καμπ, ελέω του καλού κλήματος και των υψηλών θερμοκρασιών στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ωστόσο, ενημερώθηκε πως θα παραμείνει στο Λονδίνο και θα συνεχίσει να προπονείται μόνος του.

Ο 32χρονος επιθετικός, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από το Κόπα Άφρικα λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στην καρδιά αφού νόσησε από κορονοϊό, αποτελεί από τον Δεκέμβριο ξένο σώμα στην ομάδα, έπειτα από το πειθαρχικό παράπτωμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα οι Κανονιέρηδες επιθυμούν να τον πουλήσουν τον Γενάρη, ενώ σύμφωνα με αποκάλυψη του Άγγλου ρεπόρτερ, Τζέιμς Μπένγκε, η Αλ Νασρ έχει ζητήσει από την Άρσεναλ την απόκτηση του Ομπαμεγιάνγκ ως δανεικού μέχρι το τέλος της σεζόν, για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι, καταβάλλοντας 8 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ