ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Περνάει ιατρικά ο Βιέιρα και υπογράφει

Ο Φάμπιο Βιέιρα στην αναμέτρηση της Πόρτο με τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο του Champions League
Ο Φάμπιο Βιέιρα στην αναμέτρηση της Πόρτο με τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο του Champions League © 2021 LUIS VIEIRA / AP IMAGES

Ο Φάμπιο Βιέιρα βρίσκεται μία ανάσα πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στην Άρσεναλ, καθώς βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Η Πόρτο θα βάλει στα ταμεία της περίπου 35 εκατ. ευρώ.

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του είναι έτοιμος να κάνει ο Φάμπιο Βιέιρα, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα μετακομίσει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός της Πόρτο είχε συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τους "δράκους", όμως οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία για τη μετακίνηση του Πορτογάλου διεθνή.

Ο Βιέιρα βρίσκεται ήδη στο Νησί και σύμφωνα με τα Μέσα θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους "κανονιέρηδες". Η Πόρτο αναμένεται να βάλει στα ταμεία της από τη μεταγραφή του 22χρονο περίπου 35 εκατ. ευρώ.

Την περασμένη σεζόν ο Πορτογάλος κατέγραψε συνολικά 39 συμμετοχές, έχοντας επτά γκολ, ενώ μοίρασε και 16 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΠΟΡΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ